Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll από την Passion Gisele

Γυναικείο Babydoll από την Passion Gisele

Η Απόλυτη Σαγηνευτική Κομψότητα : Γυναικείο Babydoll από την Passion Gisele.

 

Τι Είναι τα Babydoll;

 

Τα Babydoll είναι εσώρουχα που ξεχωρίζουν για την ελαφριά και ανάλαφρη υφή τους, καθώς και για το μοναδικό τους σχεδιασμό. Συνήθως αποτελούνται από ένα διάφανο μπουστάκι που φτάνει μέχρι τη μέση ή λίγο πιο κάτω, συνοδευόμενο από ασορτί εσώρουχο. Το κύριο χαρακτηριστικό των Babydoll είναι η αέρινη φαντασίωση που αφήνουν, καθώς πέφτουν απαλά πάνω στο σώμα.

 

Γιατι να επιλεξω το συγκεκριμένο Babydoll ;

 

Ξέρεις πολύ καλά πως όταν πρόκειται για αξέχαστες στιγμές, δεν υπάρχει χρόνος για το συνηθισμένο. Θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του έρωτα, τον πιο σαγηνευτικό και ρομαντικό τρόπο για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρέπει να επιλέξεις το συγκεκριμένο Babydoll απο την Passion Gisele καθώς είναι η πόρτα για να μπεις σε έναν κόσμο μαγικό, γεμάτο αισθησιασμό και πάθος.

 

Ξεχωρίζει με το μαύρο του χρώμα που συνδυάζεται με μπλε λεπτομέρειες, δημιουργώντας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό που αναδεικνύει τη γοητεία σου. Είναι διάφανο, αφήνοντας την φαντασία να αναπνέει ελεύθερα και υπόσχεται να προσφέρει άκρως ερωτικές και ρομαντικές βραδιές. Για να αισθάνεσαι πάντα σίγουρη, το Babydoll Passion Gisele διαθέτει μπανέλα στο στήθος για τέλεια στήριξη και κούμπωμα 2 θέσεων στην πλάτη για ευκολία και άνεση. Οι ρυθμιζόμενες τιράντες επιτρέπουν να το προσαρμόσεις ακριβώς όπως επιθυμείς.

 

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος. Το συγκεκριμένο Babydoll απο την Passion Gisele συνοδεύεται από ασορτί εσώρουχο, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα σαγηνευτικό σετ, με αποτέλεσμα κάθε βραδιά να μετατρέπεται σε μια αφήγηση αγάπης και πάθους που θα σου αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις.

 

Ανακάλυψε την απόλυτη αισθησιακή εμπειρία και αφέσου στον μαγικό κόσμο του, διότι το αξίζεις!

 

Και το καλύτερο; Μπορείς να το αποκτήσεις με έναν απλό κλικ στο E-String , καθώς έρχεται απευθείας στον χώρο σου.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)