Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πιο sexy από ποτέ, πιο θηλυκή από ποτέ, με το Babydoll DKaren Jeniffer

Πιο sexy από ποτέ, πιο θηλυκή από ποτέ, με το Babydoll DKaren Jeniffer

 

Πιο sexy από ποτέ, πιο θηλυκή από ποτέ, με το Babydoll DKaren Jeniffer

Κάποιες φορές, δε χρειάζεται να κάνεις τα πάντα για να νιώθεις όμορφη και sexy! Αρκεί απλά να κάνεις τις σωστές επιλογές! Και το Babydoll DKaren Jeniffer είναι μια από αυτές τις επιλογές. Μια επιλογή που σίγουρα δε θα μετανιώσεις, και που σίγουρα θα αγαπήσεις, σε κάθε φάση και έκφραση της ζωής σου!

Το Babydoll DKaren Jeniffer είναι όλα όσα θα αγαπήσεις σε ένα babydoll

Γιατί το να είσαι sexy, έχει να κάνει περισσότερο με τις επιλογές, και όχι μόνο με την εμφάνισή σου! Γιατί όταν επιλέγεις, στυλ, ποιότητα και εξαιρετική αισθητική, αυτό είναι όχι μόνο εμφανές, αλλά και εντυπωσιακά ελκυστικό! Ιδιαιτέρως ρομαντικό, απολαυστικά vintage και εξόχως εντυπωσιακό, το Babydoll DKaren Jeniffer είναι αυτό που θα ξεχωρίσει από όλα τα υπόλοιπα στη ντουλάπα σου! Λευκό, για να μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με τα πιο ρομαντικά σου εσώρουχα! Αέρινο, για να το απολαμβάνεις ακόμη και τις πιο κουραστικές νύχτες και να χαλαρώνεις με ηρεμία και άνεση! Με εντυπωσιακή δαντέλα για να δημιουργήσεις το look που πάντα ήθελες με την πιο ρομαντική διάθεση! Mε αποκαλυπτική διαφάνεια για να μπορείς να ανεβάζεις τη θερμοκρασία, πιο εύκολα από ποτέ! Το Babydoll DKaren Jeniffer είναι αυτό το babydoll που θα απολαύσεις και θα απολαμβάνεις σε κάθε σου ευκαιρία, γιατί είναι όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω! Με την ποιότητα της DKaren και την άριστη εφαρμογή του, συνδυάζει την ποιότητα που θες και το στυλ που ψάχνεις, σε ένα σύνολο που θα αγαπήσεις, και με υφή που θα απολαύσεις, να αγγίζει το σώμα σου, ενώ σε χαλαρώνει ακόμη κι από την πιο κουραστική μέρα!

Αν λοιπόν κι εσύ αναζητάς μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο χαλαρές, άνετες, αλλά συνάμα απολαυστικές νύχτες σου, τότε το Babydoll DKaren Jeniffer είναι χωρίς αμφιβολία η πρώτη σου επιλογή! Απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)