Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι - Avanua Bianka Εκρού AV0204 - Ο ορισμός του πάθους και της κομψότητας

Κορμάκι Avanua Bianka

Γυναικείο Κορμάκι - Avanua Bianka Εκρού AV0204 - Ο ορισμός του πάθους και της κομψότητας

Το γυναικείο κορμάκι Avanua Bianka είναι πολλά περισσότερο από απλά ένα εσώρουχο. Είναι ο ορισμός του πάθους και της κομψότητας, ένα κομμάτι που συνδυάζει την αισθησιακή γοητεία με την αριστοκρατική κομψότητα της δαντέλας και του εκρού χρώματος. Είναι η σωστή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει αυτοπεποίθηση, θηλυκή και εκπληκτική.

Το εκρού του χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση αθωότητας, ενώ η δαντέλα που το στολίζει προσθέτει μια δόση ερωτισμού και πάθους. Ο μοναδικός σχεδιασμός του προσφέρει άριστη εφαρμογή και άνεση, ενώ η ελαστικότητα του υλικού του εξασφαλίζει την απόλυτη εφαρμογή στο σώμα. Το αισθησιακό άνοιγμα στο πίσω μέρος αναδεικνύει τις καμπύλες και τονίζει τη θηλυκότητά σε όποια το φοράει.

Είτε σχεδιάζεις μια ερωτική βραδιά πάθους με το ταίρι σου είτε θέλεις να νιώσεις εκπληκτική για τον εαυτό σου, το γυναικείο κορμάκι Avanua Bianka είναι η τέλεια επιλογή.

Αυτό το εντυπωσιακό κορμάκι θα αναδείξει την ερωτική σου πλευρά, θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη και παράλληλα θα κάνει την αθωότητα που έχεις μέσα σου να λάμψει.

Επομένως, αν ψάχνεις για ένα κορμάκι που συνδυάζει το πάθος με την κομψότητα, το Avanua Bianka Εκρού είναι εδώ για σένα.

Τέλος, Το Avanua Bianka Εκρού είναι ένα κορμάκι που δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στις ιδιαίτερες περιστάσεις. Φόρεσε το κάθε μέρα και νιώσε πιο κομψή και αισθησιακή από ποτέ. Ακόμη και κάτω από τα καθημερινά σου ρούχα

Αν λοιπόν ψάχνεις για το νέο αγαπημένο σου εσώρουχο που θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή και απόλυτα ερωτική, το Estring.gr είναι εδώ για να σου δώσει την λύση! Μην ψάξεις άλλο! Απόκτησε το γυναικείο κορμάκι Avanua Bianka και χάρισε μοναδικές βραδιές πάθους και κομψότητας σε σένα και τον σύντροφο σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)