Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ανανέωσε τα sexy κορμάκια σου και απόλαυσε το καλοκαίρι σου όπως ποτέ άλλοτε

Ανανέωσε τα sexy κορμάκια σου και απόλαυσε το καλοκαίρι σου

 

Ανανέωσε τα sexy κορμάκια σου και απόλαυσε το καλοκαίρι σου όπως ποτέ άλλοτε!

 

Καλοκαίρι και sexy κορμάκια πάνε μαζί; Η απάντηση είναι πως, φυσικά και πάνε, αρκεί να σκεφτείς λίγο έξυπνα και διαφορετικά από όσα έκανες μέχρι σήμερα! Γιατί ναι μεν το καλοκαίρι η θερμοκρασία μπορεί να έχει ανέβει, αυτό όμως δεν μας δίνει θεωρητικά όλες τις επιλογές στα sexy κορμάκια! Ευτυχώς, θεωρητικά και μόνο, γιατί στο E-string.gr ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα πιο sexy κορμάκια του φετινού καλοκαιριού για να τα απολαμβάνετε σε κάθε στιγμή σας, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πώς θα βάλεις τα sexy κορμάκια στην (καλοκαιρινή) ζωή σου

Αρχικά, να ξεκινήσουμε με τον κυριότερο προβληματισμό των περισσότερων, και για καλό λόγο: «Η θερμοκρασία έχει ανέβει πολύ κι εγώ θα βάλω κορμάκι;» Εδώ είναι λοιπόν που πρέπει να σκεφτείς έξυπνα! Γιατί δε θα επιλέξεις φυσικά, ένα κορμάκι που φοράς και το χειμώνα. Θα επιλέξεις κάτι πιο ανάλαφρο, με πιο απαλές και αέρινες υφές, πιο ελαφρύ, ίσως και πιο διχτυωτό! Εδώ φυσικά το χρώμα δεν θα παίξει τόσο κυρίαρχο ρόλο, και είναι λογικό, αλλά το μαύρο, το κόκκινο και το λευκό, ανέκαθεν θα κυριαρχούν, ειδικά όταν μιλάμε για sexy κορμάκια και τις ιδιαίτερες στιγμές σου! Αυτό όμως που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα sexy κορμάκια σου, είναι οι μικρές τους λεπτομέρειες. Μικροί φιόγκοι, διαφάνειες, δαντελίτσες και σχοινιά αποτελούν πολύτιμο «όπλο» σου για τα sexy κορμάκια σου, μιας και μπορούν να ελαφρύνουν το τελικό σύνολο, ενώ προσδίδουν έναν ακόμη πιο sexy τόνο στο καλοκαιρινό look σου! Έτσι, θα βρεις πολλά sexy κορμάκια με ακάλυπτη πλάτη, διαφάνειες σε όλη την επιφάνειά τους, περίτεχνους φιόγκους και σχοινιά που δίνουν μια εξαιρετικά sexy διάθεση για ατελείωτες καλοκαιρινές νύχτες!

Ακόμη λοιπόν να το τολμήσεις; Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και βρες τα sexy κορμάκια που θες για το καλοκαίρι σου, με πικάντικες λεπτομέρειες, sexy στοιχεία και εντυπωσιακό στυλ! Δες τα όλα εδώ, μόνο από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)