Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

Το καλοκαίρι του 2022 είναι βέβαιο πως το περιμένεις περισσότερο από κάθε άλλο. Μετά από ακόμη έναν δύσκολο χειμώνα, ήρθε η ώρα να ξεκλέψεις μερικές μέρες και, επιτέλους, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Κυρίως, όμως, ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις στιγμές με τον σύντροφό σου.

Το e-string.gr είναι πάντα ο αγαπημένος σου σύμμαχος και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου για κανέναν λόγο. Τα μαγιό είναι σημαντικά φυσικά αλλά, αν πρόκειται να περάσεις χρόνο με τον αγαπημένο σου, τα εσώρουχα είναι σημαντικότερα και σίγουρα θέλεις να τα επιλέξεις με προσοχή.


 

Είσαι έτοιμη να μάθεις ποια είναι τα 4 σετ εσώρουχα που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των φετινών σου διακοπών;


 

Καυτό κόκκινο για κάθε στυλ


 

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

Το πρώτο σετ εσωρούχων, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου στις διακοπές με τον σύντροφό σου, είναι φυσικά σε κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο είναι ταυτισμένο με το πάθος, οπότε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να λείπει! Η πρότασή μας για φέτος είναι το φανταστικό σετ “Lividiaτης Obsessive, το οποίο περιλαμβάνει σουτιέν, στρινγκ και ζαρτιέρες. Ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις από κάθε άποψη. Κολακευτικό σουτιέν -αλλά όχι αποκαλυπτικό- για να αφήνει τα περισσότερα στη φαντασία συν sexy κάτω μέρος με ζαρτιέρα και στρινγκ που θα τονίσουν μοναδικά τις καμπύλες σου.


 

Τόνισε την πιο ρομαντική σου πλευρά με ένα ροζ σετ


 

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

Το ροζ είναι ο ορισμός της ρομαντικότητας. Σίγουρα θέλεις να εκφράσεις και αυτή σου την πλευρά, οπότε μην ξεχάσεις να προμηθευτείς και το ανάλογο σετ εσωρούχων, πριν ετοιμάσεις βαλίτσες. Εμείς σου προτείνουμε το super elegant Alabastraτης Obsessive, με δαντέλα και μεταξωτά φιογκάκια που θα απογειώσουν το sexiness, γιατί το συγκεκριμένο σχέδιο σε ροζ χρώμα αποτελεί ταυτόχρονα και μία πραγματικά καυτή αποκάλυψη.


 

Κάνε την ανατροπή επιλέγοντας το απόλυτο λευκό σετ


 

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε το λευκό χρώμα στα εσώρουχα με την πρώτη νύχτα του γάμου, αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι το λευκό μπορεί να φορεθεί άνετα και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Υπάρχει πιο ιδανική περίσταση από μερικές μέρες και …νύχτες με τον αγαπημένο σου; Το “Sinon” της Spalexline είναι η πρότασή μας για σένα. Είναι κολακευτικό και με τα ιδιαίτερά του κοψίματα μετατρέπεται μεμιάς στο πιο αισθησιακό σετ από εσώρουχα που θα έχεις φορέσει ποτέ. Αποκαλύπτοντας μόνο όσα χρειάζεται, θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.


 

Μην ξεχάσεις το απαραίτητο σετ σε μαύρο


 

4 σετ εσώρουχα για να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου


 

Κάθε γυναίκα, όποιο και αν είναι το στυλ και ο σωματότυπός της, έχει στην ντουλάπα της μαύρα εσώρουχα. Αν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς και να δοκιμάσεις κάτι άλλο, ξανασκέψου το. Με το εξαιρετικό σετ “Mirajane” της Passion το «συνηθισμένο» μαύρο γίνεται πρωτότυπο και εσύ μόλις εξασφάλισες την πιο σέξι σου πριβέ εμφάνιση. Τα ιδιαίτερα ανοίγματα στο σουτιέν με την απίθανη πλάτη και το super string θα σε αποζημιώσουν με τον καλύτερο τρόπο.


 

Ανακάλυψε τα μοναδικά σετ από εσώρουχα στην απόλυτη πηγή γυναικείων εσωρούχων, το e-string.gr, απόκτησέ τα άμεσα και να είσαι σίγουρη ότι θα μας ευγνωμονείς!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)