Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

4+1 προτάσεις για να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου πιο αισθησιακά από ποτέ!

Προτάσεις Αγίου Βαλεντίνου

4+1 προτάσεις για να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου πιο αισθησιακά από ποτέ!

Ο Φεβρουάριος μπήκε για τα καλά και όλοι, ερωτευμένοι ή μη, με ταίρι ή χωρίς, σκεφτόμαστε τον Άγιο Βαλεντίνο! Ο Νίνο ακούγεται όλο και πιο συχνά στα ραδιόφωνα και καθένας μας όταν ακούει 14 Φλεβάρη αυτομάτως απαντά πάντοτε μαζί μακάρι! Αναπόφευκτα λοιπόν, τριβελίζει στο μυαλό μας η σκέψη του τι να κάνουμε φέτος!

Γιατί ακόμη κι αν είσαι single και δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο να γιορτάσεις, σίγουρα θέλεις κι εσύ να ζήσεις τη μαγεία της συγκεκριμένης ημέρας!

Ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις όμως στις 14 Φεβρουαρίου φέτος, ο καλύτερός σύμμαχός σου για να απολαύσεις τη βραδιά, θα είναι το σωστό εσώρουχο και εδώ θα βρεις αμέτρητες Προτάσεις ειδικά για την ημέρα!

Ως οι ειδικοί στα σέξυ εσώρουχα όμως, δεν θα σε αφήναμε έτσι αβοήθητη!

Σου έχουμε δημιουργήσει 4+1 φανταστικά σενάρια για την Ημέρα των Ερωτευμένων που θα σε εκτοξεύσουν!

#1 Red Temptation

Κόκκινο, το χρώμα του πάθους! Το απόλυτο χρώμα και το πιο δημοφιλές για του Αγίου Βαλεντίνου, είναι φυσικά το κόκκινο! Τα Sexy κορμάκια μας σε φλογερό κόκκινο είναι το απόλυτο must, ειδικά αν τα συνδυάσεις με αισθησιακές κάλτσες με δαντέλα για να ολοκληρώσεις την top φαντασίωση! Μην το φοβηθείς! Δώσε χρώμα στην underwear γκαρνταρόμπα σου και θα δεις τα οφέλη σε όλο τους το μεγαλείο!

#2 Total black κι όποιος αντέξει!

Μαύρα εσώρουχα: Sexiness, μυστήριο και υποσχέσεις για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η επιλογή ενός μαύρου set σεξυ εσωρούχων δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Ταιριάζουν απόλυτα σε όλους τους χρωματισμούς επιδερμίδας και μαλλιών και κολακεύουν το σώμα στο maximum! Διάλεξε ένα παιχνιδιάρικο μαύρο ερωτικό σετ και δώσε μια πικάντικη πινελιά στο κρεβάτι σου! Φυσικά και οι ζαρτιέρες δεν θα πρέπει να λείπουν, αφού αποτελούν την απόλυτη φαντασίωση κάθε αρσενικού!

#3 The Romantic Side of Lingerie

Για τις πιο ρομαντικές, φυσικά κι έχουμε αγαπημένες girly προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου! Νυχτικάκια, σατέν babydolls και σετ εσωρούχων σε ροζ & μωβ χρωματισμούς, θα καλύψουν όλα τα γούστα! Ιδανικά για μια βραδιά γεμάτη αισθησιασμό, συνθέτουν τέλεια ένα ρομαντικό σκηνικό στο σπίτι! Ανάψτε κεράκια, βάλτε λίγο κρασί και υποδεχθείτε το ταίρι σας, με ένα ρομαντικό νυχτικάκι που αφήνει τη φαντασία ανεξέλεγκτη!

#4 Curvy Elegance

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο έρχεται συνήθως ζευγάρι με τις sexy καμπύλες! Το ξέρουμε πολύ καλά και μας αρέσει πολύ! Η στιγμή για να αναδείξεις τις καμπύλες σου στο μέγιστο είναι τώρα! Βρες μοναδικά σχέδια από Sexy κορμάκια & babydolls που θα αγκαλιάσουν αισθησιακά κάθε σου καμπύλη! Νιώσε γεμάτη αυτοπεποίθηση και μοίρασε τη λάμψη σου σε κάθε σου στιγμή!

#5 Sensual Lingerie Sets

Last but not least! Οι επιλογές σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αμέτρητες! Οι συνδυασμοί δε; Άπειροι! Σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι είναι η super sexy διάθεσή σου και η όρεξη για να κάνεις με το ταίρι σου το κάτι διαφορετικό, όχι μόνο βέβαια για εκείνη την ημέρα… Εάν λοιπόν, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να διαλέξεις και να ταιριάξεις, σου έχω εδώ τα απόλυτα Hot Πακέτα Εσωρούχων για να το γιορτάσεις και το ταίρι σου και η φιέστα να κρατήσει ως το πρωί…

Κι αν θέλεις κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά στα Sexy Αξεσουάρ του E-string! είμαστε σίγουροι πως δεν θα φύγεις με άδεια χέρια…!

Διώξε τα ταμπού και αφέσου στην απόλυτη Valentine's φαντασίωση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)