Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Φροντίζουν οι άντρες τον εαυτό τους;

Φροντίδα Άντρα

Πόση ώρα άραγε περνάει μία γυναίκα μπροστά στον καθρέφτη; Πόσο προσέχει τον εαυτό της; Πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτήν να ντύνεται ωραία και να είναι περιποιημένη; Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε πόσο ιδιαίτερα απαραίτητο είναι για μία γυναίκα να προσέχει το κάθε τι πάνω της, προκειμένου να προσεγγίζει τα βλέμματα των ανδρών! Όμως… συμβαίνει το ίδιο και στους άνδρες; Πόσο πιστεύετε ότι φροντίζουν οι άνδρες τον εαυτό τους;

Ομολογουμένως αν την ερώτηση αυτή την κάνουμε στον ανδρικό πληθυσμό, το 75% των ανδρών θα απαντήσει ότι προσέχουν και πολύ μάλιστα! Αν όμως ρωτήσουμε τις γυναίκες, θα πουν ότι οι άνδρες τους, μετά βίας αγγίζουν τα όρια της ατομικής φροντίδας!!!

Τι δεν κάνουν οι άνδρες

Συνήθως οι άνδρες δεν περιποιούνται σχολαστικά τον εαυτό τους. Αυτό ξεκινάει από:

  1. Την επιδερμίδα τους. Ελάχιστοι άνδρες χρησιμοποιούν καλλυντικά για το δέρμα τους, θεωρώντας ότι χαλάει το image τους ή ότι δεν το έχουν ανάγκη!

  2. Το καθημερινό τους ντύσιμο. Τις περισσότερες φορές είναι ατημέλητο, χρωματικά ασυνδύαστο και με σαφής έλλειψη στοιχείων γούστου σε ότι αφορά το στυλιστικό συνδυασμό. Το ντύσιμο για τον άνδρα έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα!

  3. Παπούτσια. Συνήθως ο ανδρικός πληθυσμός επιλέγει παπούτσια με βασικό παράγοντα την άνεση στο πόδι και όχι απαραίτητα την καλαισθησία στην εμφάνιση.

  4. Μαλλί. Αν και οι άνδρες προσέχουν πολύ το χτένισμά τους και σε αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να τους καταλογίζουμε ότι υστερούν σε φροντίδα, εντούτοις οι κλασικές τάσεις της μόδας δύσκολα ξεφεύγουν από τις επιλογές τους.

Τι θα έπρεπε να κάνουν οι άνδρες

Ας δούμε όμως μερικές προτάσεις σχετικά με το τι θα πρέπει ένας άνδρας να προσέχει στο στυλ και την εμφάνισή του και κατά πόσο είναι καλό να φροντίζει τον εαυτό του.

  1. Ένας άνδρας θα μπορούσε να χρησιμοποιεί κρέμες για το πρόσωπό του και τα χέρια του. Η ενυδάτωση στο δέρμα διατηρεί τη ζωντάνια του και το καταστά πιο υγιές. Ένα καθαρό πρόσωπο πάντα το προσέχει κανείς, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το χρόνο να περάσει από πάνω του.

  2. Το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές και οι οποίες ξεκινούν από τα πολύ βασικά:

  3. Εσώρουχα. Τα ανδρικά εσώρουχα πλέον έχουν γίνει πολύ μοντέρνα και εκτός από άνεση… προσφέρουν και εμφάνιση! Έτσι μπορεί κανείς να αισθάνεται όμορφα και ευχάριστα, ενώ σίγουρα δεν θα ντρέπεται όταν θα έρχεται η ώρα για ερωτικά παιχνίδια! Τα ανδρικά εσώρουχα που μπορεί κανείς να επιλέξει είναι σλιπάκια με κομψή γραμμή, μποξεράκια ελαστικά σε fit γραμμή και σε πολλά σχέδια και χρώματα.
  4. Παντελόνι. Ανάλογα με το είδος της περίστασης (σε εργασία, σε επαγγελματικά ραντεβού, σε επιχειρήσεις, κλπ) πρέπει να επιλέγει κανείς το κατάλληλο παντελόνι, ώστε το στυλ του να συνδυάζεται με το ύφος της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει. Για παράδειγμα ένας πωλητής, οφείλει να είναι περιποιημένος φορώντας ένα καλό παντελόνι, καθαρό και σιδερωμένο. Στυλιστικά, μπορεί κανείς να επιλέξει και τζιν παντελόνια, αφού πλέον υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και πολλές φορές προσδίδουν ένα πιο casual χαρακτήρα που δένει με τις περισσότερες από τις καταστάσεις που βρισκόμαστε καθημερινά.

  5. Μπλούζες - Πουκάμισα. Τα πουλόβερ και οι μπλούζες με λαιμόκοψη σε στυλ V, χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που θέλουμε να έχουμε ένα πιο κομψό στυλ, ενώ τα πουκάμισα χρησιμοποιούνται κυριότερα σε πιο καλές καταστάσεις. Προσοχή στους χρωματικούς συνδυασμούς με τα πουκάμισα, γιατί είναι πολύ εύκολο κανείς να ξεφύγει. Αν το στυλ σας είναι casual, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλές μπλούζες με χρώμα που να συνδυάζεται με το υπόλοιπο σας ντύσιμο.

  6. Κοστούμι. Τα κοστούμια συνήθως χρησιμοποιούνται σε καλές περιστάσεις, ή όταν επιβάλλεται από την εργασία σας. Για παράδειγμα στις τράπεζες, υπεύθυνοι των καταστημάτων, κλπ. Υπάρχουν όμως κοστούμια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και καθημερινά, αρκεί να συνδυαστούν κατάλληλα, όπως για παράδειγμα αντί για πουκάμισο μπορείτε να βάλετε μία μπλούζα μάλλινη, κλπ.

  7. Παπούτσι. Τα παπούτσια για πολλούς ανθρώπους αποτελούν φετίχ. Οι γυναίκες για παράδειγμα κοιτάνε πάρα πολύ το τι φοράνε οι άνδρες και πόσο περιποιημένα είναι τα παπούτσια τους. Να προτιμάτε παπούτσια κομψά που να είναι καλής ποιότητας και να τα φροντίζετε ώστε να δείχνουν σαν καινούρια.

  8. Αξεσουάρ. Προτιμήστε ένα καλό και κομψό ρολόι για να πλαισιώσετε το ντύσιμό σας. Το αξεσουάρ αυτό αποτελεί πλέον must στις ενδυματολογικές επιλογές.

Όλα όσα αναφέραμε παραπάνω σχετικά με το πόσο πρέπει να φροντίζουν οι άνδρες τον εαυτό τους, έχει άμεσο αντίκτυπο στο πως θα αισθάνονται οι ίδιοι, τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται (συνεργάτες, πελάτες, κλπ) και φυσικά και το ταίρι τους. Είναι πάντα κάτι πολύ ευχάριστο να περιποιείται ένας άνδρας τον εαυτό του και να τον νοιάζει να αρέσει στη γυναίκα του.  

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)