Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ποιον τύπο στρινγκ να επιλέξετε ανάλογα με τις καμπύλες σας

string blog

Τα στρινγκ είναι τα αγαπημένα εσώρουχα των γυναικών και των αντρών! Εφαρμόζουν ιδανικά στο σώμα σας και μπορούν να στρογγυλέψουν και να σμιλεύσουν τον γοφό σας…αρκεί να τα επιλέξετε με γνώμονα το σωματότυπό σας.

Αφήστε το σώμα σας να σας οδηγήσει

Στο επόμενο shopping δοκιμάστε εσώρουχα που δεν είχατε στο παρελθόν δοκιμάσει. Μην νομίζετε ότι στο σώμα σας ταιριάζει μόνο ένας συγκεκριμένος τύπος. Εξάλλου η κάθε εταιρεία ακολουθεί τα δικά της κοψίματα και σχέδια!

Μην πέσετε στην παγίδα της μόδας

Η μόδα φέτος μπορεί να είναι τα G-string, εσώρουχο που συρρικνώνεται επικίνδυνα στο πίσω μέρος του και δημιουργεί φαντασιώσεις σε κάθε αρσενικό. Αν η γυναίκα είναι πολύ αδύνατη ή έχει λίγο παραπάνω την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μπορεί η εικόνα της φορώντας το να μην είναι η επιθυμητή, ακόμα και αν είναι μέσα στην μόδα.

Καλοκαίρι και χρώμα

Μαζί με το καλοκαίρι έρχεται και μία σταρένια απόχρωση στο δέρμα σας. Εκμεταλλευτείτε το μαύρισμά σας και φορέστε χρώματα όπως το τιρκουάζ, το λιλά, το φούξια. Σε brazilian εσώρουχα τα χρώματα αυτά ανεβάζουν την λίμπιντο! Δείτε μερικά, εδώ.

Τ-string για αψεγάδιαστα προσόντα

Όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας ένα Τ στρινγκ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν το επιλέγουμε και πολύ συχνά γιατί οι προϋποθέσεις για να το φορέσουμε είναι πολύ αυστηρές όσον αφορά το περίγραμμα του σωματότυπού μας.

6008-270x408

 

 

 

 Σορτσάκια…αποκαλυπτικά

Τα γυναικεία εσώρουχα που μοιάζουν με μποξεράκια, είναι μία καινούργια τάση που έχει κάνει την διαφορά, αφού φανερώνει τις καμπύλες σας με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε μία μεγάλη ποικιλία από στρινγκ, γυναικεία εσώρουχα σε σετ, κορμάκια και babydoll μέσα από το online κατάστημα Estring!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)