Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Καλοκαίρι & Μπικίνι - Συνδυάστε τα για απεριόριστα looks!

Καλοκαίρι και Bikini

Καλοκαίρι & Μπικίνι - Συνδυάστε τα για απεριόριστα looks!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα, την άμμο και την παραλία, με στιγμές που θα θυμάστε και θα αναπολείτε όλο το χειμώνα! Και τι καλύτερο από το να το κάνετε φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό σας;

Αν έχετε στη ντουλάπα σας μια ποικιλία από μπικίνι, μπορείτε τέλεια και πανεύκολα να δημιουργήσετε διαφορετικά look για κάθε περίσταση που μπορεί να χρειαστείτε! Για παράδειγμα, αν πρόκειται να απολαύσετε μια ήσυχη μέρα στην παραλία, μπορείτε να επιλέξετε ένα άνετο και απλό μπικίνι, μίνιμαλ και χαλαρό. Αν πάλι πρόκειται για μια πιο μέρα με φίλους, και ειδικά με το φίλο που θέλετε να προκαλέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο μοντέρνο και τολμηρό μπικίνι, με προκλητικά σημεία και γραμμές! Και αν πρόκειται για μια νυχτερινή έξοδο στην παραλία, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο βραδινό, σαγηνευτικό μπικίνι, πιο σέξι από κάθε άλλο!

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα διαφορετικά σας μπικίνι για να δημιουργήσετε διαφορετικά looks στην παραλία:

  • Για μια άνετη και χαλαρή εμφάνιση, επιλέξτε ένα μονόχρωμο μπικίνι με ένα απλό σχέδιο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα καπέλο, ένα παρεό και μια ψάθινη τσάντα για να ολοκληρώσετε το outfit σας.

  • Για μια πιο μοντέρνα και τολμηρή εμφάνιση, επιλέξτε ένα μπικίνι με animal prints ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα τζιν σορτς ή ένα φούστα για να το φορέσετε πανεύκολα και μετά την παραλία.

  • Για μια βραδινή και σαγηνευτική εμφάνιση, επιλέξτε ένα μαύρο μπικίνι με δαντέλα ή με διαφάνεια. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα βραχιόλι για να μια πιο βραδινή και πιο classy εμφάνιση!

Όποιο μπικίνι και αν επιλέξετε, φροντίστε να το φορέσετε με αυτοπεποίθηση και να απολαύσετε το καλοκαίρι!

Εδώ είναι μερικά επιπλέον tips για να συνδυάσετε τα μπικίνι σας για να δημιουργήσετε διαφορετικά looks:

  • Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια. Μην φοβηθείτε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό outfit.

  • Προσθέστε αξεσουάρ. Ένα καπέλο, ένα παρεό, μια ψάθινη τσάντα ή ένα ζευγάρι πέδιλα μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας στο look σας.

  • Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ.

Είστε έτοιμες για ένα καλοκαίρι μοναδικό; Γιατί εμείς είμαστε και φέρνουμε για εσάς τα πιο σέξι μαγιό αλλά και τις πιο πολυτελείς και τολμηρές επιλογές για κάθε σας ανάγκη, αποκλειστικά στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)