Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι - Leg Avenue Net Snap Crotch Tank Μαύρο LG89314 - Μία επιλογή άκρως προκλητική!

Κορμάκι Leg Avenue Net Snap

Γυναικείο Κορμάκι - Leg Avenue Net Snap Crotch Tank Μαύρο LG89314 - Μία επιλογή άκρως προκλητική!

 

Εάν θέλεις να είσαι σέξι, εντυπωσιακή και άκρως προκλητική, σου έχουμε τη λύση! Το ελαστικό διχτυωτό γυναικείο κορμάκι της Leg Avenue ήρθε για να μεταφορτώσει το Look σου και να δώσει έναν πιο πικάντικο αέρα στις μοναδικές βραδιές με τον σύντροφο σου.

Είναι αδιαμφισβήτητα το κάτι τολμηρό, κάτι καινούργιο, κάτι εξαιρετικά διαφορετικό από όσα είχες δοκιμάσει έως τώρα.

Γυναικείο Κορμάκι - Leg Avenue - Σέξι και όποιος αντέξει

Τα διχτυωτά κορμάκια έχουν κατακτήσει την ντουλάπα με τα σέξι εσώρουχά καθώς συνδυάζουν το στυλ με την άνεση και την αυτοπεποίθηση. Αυτό το συναρπαστικό είδος εσωρούχου έχει γίνει ένα must-have κομμάτι για όσες αναζητούν μια δροσερή, στιλάτη και παράλληλα super σέξι επιλογή.

Πρώτα από όλα το υφασμάτινο διχτυωτό του ύφασμα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, προσφέροντας άνεση και δροσιά, κάτι πολύ σημαντικό ειδικά όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία του δωματίου στα ύψη.

Επιπρόσθετα, το μοναδικό του design, ο τρόπος που αγκαλιάζει το σώμα και η ελαστική του υφή το καθιστούν τη No1 επιλογή για άκρως τολμηρές καταστάσεις. Μαύρο, άνετο και σέξι, αυτό το κορμάκι της Leg Avenue έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ξετρελάνεις τα πλήθη. Δημιουργήθηκε για να καλύπτει μόνο τα απαραίτητα και να αφήνει τον ακροατή με ανοιχτό το στόμα. Εξάλλου ποια δε θέλει να φοράει ένα εσώρουχο που θα την κάνει να νιώθει σαν άγγελος της Victoria Secret; Εγώ σίγουρα θέλω!

Τέλος, η εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής του, η εξαιρετική εφαρμογή στο σώμα σου, και η μοναδική αίσθηση στο δέρμα σου, είναι κάτι που σίγουρα θα αγαπήσεις σε αυτό το μοναδικό διχτυωτό κορμάκι.

Κάνε δικό σου το Γυναικείο Κορμάκι - Leg Avenue και ζήσε την απόλυτη εμπειρία από τους ειδικούς και τη μοναδική ποιότητα και εξυπηρέτηση του E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)