Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια, Τα γυναικεία εσώρουχα σου, αλλιώς

Γυναικεία κορμάκια

 

Όλες θέλουμε τα γυναικεία εσώρουχά μας να είναι αφόρητα sexy, ειδικά όταν πρόκειται για μια ειδική περίσταση! Ποιος είπε όμως πως δε μπορούμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και με τα γυναικεία κορμάκια μας; Κανείς, γιατί κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως τα γυναικεία κορμάκια, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορούν να ξεπεράσουν σε θηλυκότητα ακόμα και τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία εσώρουχα!

 

Γυναικεία Κορμάκια: Η έξυπνη επιλογή!

 

Προφανώς για κάποιες γυναίκες, τα γυναικεία κορμάκια δεν είναι η πρώτη επιλογή τους! Πολύ κακώς όμως, καθώς η επιλογή αυτή αποτελεί την έξυπνη λύση για μια γυναίκα που αγαπά απόλυτα το σώμα της! Επιλέγοντας γυναικεία κορμάκια όχι μόνο επιλέγεις γυναικεία εσώρουχα που εφαρμόζουν απόλυτα στη γραμμή σου, αλλά και με μικρές αλλά και διακριτικές πινελιές μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως το sexy look σου και να κλέψουν τις εντυπώσεις!

 

Βάλε χρώμα!

 

Το χρώμα αποτελεί το δυνατό σου όπλο! Τα χρώματα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικά όπως και η προσωπικότητά της! Εκμεταλλεύσου τα προσωπικά και ιδιαίτερα στοιχεία της εμφάνισής σου και ανάδειξέ τα με χρώματα που σε φωτίζουν και βγάζουν τον πιο προκλητικό ευατό σου προς τα έξω! Η επιλογή του σωστού χρώματος μπορεί να απογειώσει το στυλ σου, χωρίς να προσθέσεις πολλά περιττά!

 

Sexy για κάθε σώμα!

 

Τα γυναικεία κορμάκια δημιουργήθηκαν για να μπορεί κάθε γυναίκα να αισθάνεται sexy και όμορφη χωρίς να «φορτώνει» το σώμα της! Από plus size μέχρι και πολύ αδύνατη, με το σωστό κορμάκι, το σώμα σου θα δείχνει όμορφο, ακόμη κι αν κανείς δεν ξέρει ότι το φοράς! Φόρεσε το μέσα από τα ρούχα σου, όποια στιγμή της ημέρας κι αν το επιθυμείς! Γιατί το πιο sexy σημείο σε μια γυναίκα είναι η αυτοπεποίθησή της!

 

Ακόμη να βρεις το δικό σου κορμάκι από το E-string; Sexy, προκλητικό, καθημερινό, εκκεντρικό ή ρομαντικό; Τώρα μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο για κάθε περίσταση, και να απολαμβάνεις το σώμα σου πιο θηλυκό από ποτέ με το πιο άνετο σύνολο! Ανακάλυψε τα όλα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)