Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Βρες το μαγιό που σου ταιριάζει

Μαγιό Blog

Για τις περισσότερες γυναίκες το μαγιό που θα τους συνοδέψει στην παραλία, αποτελεί ένα στοιχείο της ένδυσής τους όπως ακριβώς και ένα καλό ρούχο. Υπάρχουν κάποιες που θα αγοράσουν ένα οποιοδήποτε μαγιό για την παραλία; Σίγουρα ελάχιστες γυναίκες θα σκεφτούν με αυτό τον τρόπο! Στην πραγματικότητα, κάθε γυναίκα θέλει να επισκεφθεί την παραλία και να απολαύσει τις διακοπές της εξασφαλίζοντας ότι θα έχει αποκτήσει το κατάλληλο μαγιό για το σώμα της.

Το να βρει μία γυναίκα το μαγιό που της ταιριάζει, ξεκινάει και καταλήγει στο να διαθέτει το ανάλογο γούστο για να κρίνει τι είναι το πιο κατάλληλο για αυτήν. Σίγουρα τα πολλά περιοδικά μόδας, καθώς και οι καθημερινές εκπομπές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, μπορεί να παρουσιάζουν πολλά μαγιό, τις νέες τάσεις της μόδας, αμέτρητα αξεσουάρ παραλίας και πολλά άλλα στοιχεία, που όμως αν μία γυναίκα δεν τα συνδυάσει σωστά, δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αυτό που θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι είναι ότι δεν είναι όλα τα μαγιό για όλους τους τύπους ή όλα τα σώματα. Μία γυναίκα γνωρίζοντας το σώμα της, πρέπει να επιλέξει ένα μαγιό που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του σώματός της και που να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και τις καμπύλες της. Συνήθως σε αυτό το σημείο πολλές γυναίκες την πατάνε, επιλέγοντας μαγιό που είναι δυσανάλογα σχεδιασμένα με το σωματότυπό τους, χάνοντας έτσι στην αισθητική του τελικού αποτελέσματος. Για παράδειγμα, μία γυναίκα με μικρό στήθος, δεν προτείνεται να αγοράζει μαγιό που το πάνω μέρος να είναι τελείως flat. Υπάρχουν μαγιό με ενίσχυση (push up) που μπορούν να αναδείξουν το στήθος ακόμη και αν αυτό είναι μικρό. Αντίθετα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, απαιτείται μαγιό με ιδιαίτερα σταθερό πάνω μέρος (αν είναι δυνατόν να επιλέξετε με νούμερα).

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να προσέξει κανείς για να βρει το μαγιό που να του ταιριάζει, είναι το στυλ του. Υπάρχουν πολλών ειδών μαγιό, όπως brasiltanga, απλά, να δένουν στο πλάι, ολόσωμα και πολλά άλλα, που το καθένα παρέχει το δικό του στυλ και έχει μοναδική γραμμή όταν το φορέσεις. Ανάλογα με το πόσο αποκαλυπτικό επιθυμεί μία γυναίκα να είναι το μαγιό της, μπορεί να επιλέξει την ανάλογη γραμμή.

Αφού έχουμε καταλήξει στο πάνω και κάτω μέρος σε ότι αφορά το στυλ και τη γραμμή σχεδιασμού στο μαγιό, σειρά παίρνει τώρα το χρώμα. Τα περισσότερα μαγιό, λόγω του ότι χρησιμοποιούνται την καλοκαιρινή σαιζόν, έχουν έντονα χρώματα με εντυπωσιακές αποχρώσεις και σχεδιασμούς. Οι κατάλληλοι συνδυασμοί στα χρώματα μπορούν να αναδείξουν την όμορφα μαυρισμένη επιδερμίδα μιας γυναίκας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά μαύρα και άσπρα μαγιό που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, γυναικών με λίγα παραπάνω περιττά κιλά, το μαύρο μαγιό ίσως να δείχνει και πιο κομψό πάνω τους, κρύβοντας ορισμένες ατέλειες.

Υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά σχέδια στα μαγιό, εκτός από τους χρωματισμούς. Μαγιό με σχέδια λουλούδια, λεοπά, με κρόσια, με φιόγκους, με διακοσμητικά στοιχεία, κλπ. Κάθε συνδυασμός, επιφέρει και ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι για να βρει μία γυναίκα το μαγιό που της ταιριάζει, θα πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει όταν το φοράει. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνάδει με το χαρακτήρα της και το στυλ της. Οι πολύ ακραίες αντιθέσεις σπάνια βγάζουν καλό αποτέλεσμα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)