Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Απελευθερώστε το εσωτερικό σας άνθος με το Ολόσωμο Μαγιό Lorin Floral Black One-Piece

ολόσωμο μαγιό Lorin Floral Black

Καλώς ήρθατε, υπέροχες fashionistas μου! Με το καλοκαίρι στο κατώφλι μας, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον απαραίτητο καλοκαιρινό σύμμαχό μας: το μαγιό. Σήμερα, ας βουτήξουμε στα βαθιά με το ολόσωμο μαγιό-θαύμα, το Lorin Floral Black One Piece από το E-string.gr.

 

Το ολόσωμο μαγιό Lorin Floral Black δεν είναι απλώς ένα ακόμη μαγιό. Είναι μια τολμηρή δήλωση, ένας σίγουρος βηματισμός και ένα παιχνιδιάρικο κλείσιμο του ματιού, όλα μαζί σε ένα. Με το λουλουδένιο σχέδιο που κλέβει την προσοχή, θα είστε ο ηλίανθος σε ένα χωράφι με μαργαρίτες, που εκπέμπει θετικές δονήσεις και προσελκύει βλέμματα θαυμασμού.

 

Το μαγιό έχει σχεδιαστεί με τέλεια εφαρμογή που αναδεικνύει και κολακεύει το σώμα σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το σώμα σας στην παραλία με αυτοπεποίθηση και στυλ. Το floral μοτίβο δημιουργεί μια μαγευτική αντίθεση στο μαύρο φόντο, καθιστώντας το ένα κλασικό κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Και με μεγέθη που κυμαίνονται από XL έως 3XL, κάθε όμορφο σώμα μπορεί να βρει την τέλεια εφαρμογή.

 

Στον κόσμο των μαγιό, η άνεση είναι βασίλισσα και το ολόσωμο μαγιό Lorin Floral Black One Piece κυριαρχεί. Είναι φτιαγμένο με ένα μαλακό διπλό ύφασμα στο εσωτερικό του, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν διαφανείς στιγμές όταν βγαίνεις από το νερό. Το κομμάτι έχει επίσης αφαιρούμενη ενίσχυση στήθους, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε το επίπεδο άνεσης που επιθυμείτε!.

 

Όσο για τη Lorin, μας χαρίζει και σχεδιάζει κομψά μαγιό από το 1991, με υφάσματα από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Έτσι, σε κάθε βουτιά στον ωκεανό ή την πισίνα, είναι σίγουρο πως έχετε επιλέξει την καλύτερη ευρωπαϊκή ποιότητα.

 

Τώρα, ας μιλήσουμε για παραγγελίες! Στο E-string.gr σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€. Γιατί λοιπόν να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μερικά επιπλέον αξεσουάρ παραλίας; Ίσως ένα καπέλο για τον ήλιο, ένα μοντέρνο κάλυμμα ή ένα ζευγάρι glam γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσετε το beach-ready look σας;

 

Σε όλη την Ελλάδα, οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 12:00 καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) αποστέλλονται την ίδια μέρα και παραδίδονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Εάν βρίσκεστε στην Κύπρο ή οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη, το E-string.gr σας καλύπτει με λογικά έξοδα!

 

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις πρώτες σας βουτιές; Πάρτε στα χέρια σας το ολόσωμο μαγιό Lorin Floral Black One Piece και αφήστε την καλοκαιρινή σας ιστορία να ξεδιπλωθεί με στυλ. Μέχρι την επόμενη φορά, νιώστε chic, με αυτοπεποίθηση και θυμηθείτε, το καλύτερο σώμα στην παραλία είναι αυτό που έχετε ήδη!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)