ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 22

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 22.

Εντάξει θα μας πεις είναι Απρίλιος ακόμα, αλλά ποια μπορεί να βγάλει το καλοκαίρι από μέσα της; Η καρδιά μας βρίσκεται πάντα στο καλοκαίρι, στις παραλίες, στον ήλιο που είσαι ξαπλωμένη και στα δροσερά κοκτέιλ! Το μυαλό μας απο την άλλη είναι στο look που θα διαλέξουμε για να βγούμε στην παραλία και στο ποιο μαγιό θα είναι αυτό που θα μας ταιριάξει περισσότερο!

Τι και αν κάνει λοιπόν κρύο ακόμα και πριν από λίγες μέρες χιόνιζε, νομίζω ήρθε η ώρα να δούμε μαζί τις κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι του 2022! Το e-String.gr είναι δίπλα σου και αυτό το καλοκαίρι για να δημιουργήσεις το πιο hot look ever! Η συλλογή μας στα γυναικεία μαγιό έχει ανανεωθεί και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

Μπορεί η Chanel να έκανε την επίδειξη της για το καλοκαίρι του 2022 και να άσκησε πίεση σε όλα παγκόσμια μόδα, όμως εμείς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό. Εξάλλου κάτι που πρέπει να έχετε στο νού σας είναι ότι οι τάσεις είναι πάντα ενδεικτικές. Ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφη είναι η καλύτερη τάση και η ιδανική επιλογή για ‘σένα!

Ας δούμε λοιπόν μαζί τις κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι που έρχεται!

Τα αθλητικά μαγιό

Μπορεί να έχει αθλητικό στυλ αλλα σε διαβεβαιώνουμε ότι η θηλυκότητα διατηρείται στο ακέραιο! Οι βασικές διαφορές με τα προηγούμενα χρόνια είναι η εφαρμογή των ψηλόμεσων μαγιό με αθλητικό μπουστάκι. Να αναφέρουμε επίσης ότι τα κλασικά μπικίνι και ολόσωμα δεν έφυγαν για άλλη μια χρονιά απο τις τάσεις, ούτε και πρόκειται να φύγουν σύντομα!

Τα ψηλόμεσα μαγιό

Για να είμαστε ειλικρινείς τα ψηλόμεσα μαγιό ήρθαν στην μόδα ξανά μερικά χρόνια πριν και από τότε διατηρούν πολύ έντονη την παρουσία τους! Είναι ακόμα στις τάσεις λόγω ότι ταιριάζουν σε όλες, κολακεύουν το σώμα και τις ατέλειες του σώματος και προσφέρουν κομψότητα απο μια άλλη εποχή!

Τα έντονα χρώματα.

Συνήθως τα μαγιό με αυτά προτιμούνται για το τέλος του καλοκαιριού που θα έχεις ήδη κατακτήσει το μαύρισμα που τόσο ήθελες. Πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο αλλά και neon χρώματα είναι τα must για φέτος.

Τα Monokini.

Με απλά λόγια, είναι ένα μπικίνι ενωμένο σε ένα κομμάτι! Η τάση αυτή έλειπε για κοντά μια δεκαετία. Αναφέραμε την Chanel στην αρχή του άρθρου, τώρα είναι η ώρα για μια άλλη διασημότητα να πιέσει την βιομηχανία. Ο λόγος για την Paris Hilton. Το monokini όμως είναι σίγουρο είναι ότι θα τονίσει το σώμα σου και θα σου δώσει μοναδικό στυλ.

Τα σέξι μαγιό.

Δεν γίνεται να έλειπαν από την λίστα μας τα σέξι μαγιό! Σου δίνουμε επιλογές για να είσαι σέξι όλο τον χρόνο δεν θα σε αφήναμε ετσι για το καλοκαίρι! Το καλοκαίρι ενδύκνειται για να αποκαλύψεις περισσότερο το σώμα σου. Νούμερο ένα τάση για φέτος στα σέξι μαγιό είναι ξανά τα μπραζίλ. Στο e-String.gr θα βρεις μια μεγάλη συλλογή από μπραζίλ αλλα και από στρινγκ μπραζίλ μαγιό. Όμως το sexiness είναι πάντα στην μόδα και εμείς σου προτείνουμε επίσης ολόσωμα σέξι μαγιό και micro bikini για να έχεις πολλές επιλογές για φέτος.

Τι περιμένεις λοιπόν για να είσαι ξανά sexy & εντυπωσιακή αυτό το καλοκαίρι; Αν περιμένεις σούπερ σχέδια και νέες παραλαβές σε σούπερ τιμές, είμαστε εδώ για ‘σένα! Σταμάτα να ψάχνεις άλλο και ξεκίνησε να ανακαλύπτεις τα πιο sexy μαγιό του 2022 αποκλειστικά εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήγαινε στο Πλήρες Site >