ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

Υπνώτισε & αιχμαλώτισε τον σύντροφό σου με τη νέα ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse

Υπνώτισε & αιχμαλώτισε τον σύντροφό σου με τη νέα ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse

Στον εθιστικό & αισθησιακό κόσμο της underwear μόδας, η ρόμπα Hypnotic Power από την Penthouse κυριαρχεί και έρχεται να ταράξει τα νερά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό διαφάνειας & δαντέλας , προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία που θα αναστατώσει τις αισθήσεις και θα δώσει νέα διάσταση στην ερωτική σας ζωή ! Αυτή η εκπληκτική ρόμπα σε μαύρο χρώμα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θηλυκότητα σου, με διακριτικότητα και στυλ, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τη βραδιά σας!

Η πανέμορφη αυτή ρόμπα διαθέτει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό δαντέλας στο περίγραμμά της που της προσθέτει μια νότα ρομαντισμού, ενώ η διαφάνεια στο υπόλοιπο μέρος της δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο & σαγηνευτικό αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!
Δένει εντυπωσιακά στη μέση,
αναδεικνύοντας τις καμπύλες σου και προσφέροντας μια ελκυστική εφαρμογή , ανεξαρτήτως του σωματότυπού σου. Η διαφάνεια που διαθέτει αγκαλιάζει αισθησιακά κάθε σπιθαμή του κορμιού σου και προκαλεί το βλέμμα του συντρόφου σου σε κάθε κίνηση. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος: να τον αιχμαλωτίσεις με την εικόνα σου και να μην σκέφτεται τίποτε άλλο παρά εσένα με αυτή την super sexy ρόμπα !

Η ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse συνοδεύεται από ασορτί στρινγκ , συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας έτσι ένα πλήρες σετ εσωρούχων για μια συνολική ερωτική εμπειρία , προσδίδοντας ένα παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό ύφος στην εμφάνισή σου!

Σχεδιασμένη για να μαγέψει από την πρώτη ματιά , η ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους με στυλ και κομψότητα.

Αυτή η διαφανής, σέξυ ρόμπα από την Penthouse υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα ανανεώσει την ατμόσφαιρα και θα ξυπνήσει το πάθος.

Μη χάνεις στιγμή! Μπες τώρα στο E-string και χάρισε στον σύντροφό σου μια βραδιά…όνειρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήγαινε στο Πλήρες Site >