Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Για εσένα που θες να ξεχωρίζεις, το Μπικίνι Obsessive Carribella είναι εδώ

Αναρτήθηκε από estring 13/05/2021 0 Σχόλια Ομορφιά,

Για εσένα που θες να ξεχωρίζεις, το Μπικίνι Obsessive Carribella είναι εδώ

 

Για εσένα που θες να ξεχωρίζεις, το Μπικίνι Obsessive Carribella είναι εδώ!

Σίγουρα θες να ξεχωρίζεις. Σίγουρα όμως δεν θες πάντα να προκαλείς. Και σίγουρα θες αποκλειστικά το καλύτερο για το στυλ και το σώμα σου, ειδικά όταν πρόκειται για την παραλία, αλλά και το τέλειο καλοκαιρινό outfit! Και στο e-string.gr μπορείς να τα έχεις όλα με το μπικίνι Obsessive Carribella και ένα look που θα ξεχωρίσει με την πρώτη ματιά!

Ξεχώρισε όπως ποτέ με το μπικίνι Obsessive Carribella

Σίγουρα δεν είναι το μπικίνι που πάντα είχες. Σίγουρα δεν είναι το πρώτο μπικίνι που θα επέλεγες. Σίγουρα δεν είναι και το πιο παραδοσιακό αλλά ούτε και το πιο συνηθισμένο μπικίνι. Το μπικίνι Obsessive Carribella είναι όμως ένα από τα πιο απολαυστικά μπικίνι που θα έχεις ποτέ σου! Τόσο για το μοναδικό του στυλ, όσο και για την ποιότητα και την αισθητική της Obsessive, το μπικίνι Obsessive Carribella θα κάνει κάθε σου επίσκεψη στην παραλία μια εμπειρία οφθαλμόλουτρου για κάθε παρευρισκόμενο! Στα πλαίσια της τάσης που απαιτεί τα μπικίνι να γίνονται όλο και πιο μικροσκοπικά, με έντονο χαρακτήρα και στυλ, η Obsessive πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, με το μπικίνι Obsessive Carribella σε λευκό και μαύρο χρώμα που παραπέμπει σε κάτι εξωτικό, δροσερό και σίγουρα wild, για ένα απόλυτα ξεχωριστό καλοκαίρι! Πόσο μάλλον μιας και μιλάμε για μια απόλυτα άνετη και μοδάτη επιλογή, που δένει στην πλάτη και στους γοφούς με σχοινιά, για να μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο που και πώς θα σταθεί στο σώμα σου! Κι επειδή η Obsessive πάντα προβλέπει για όλα, το ύφασμά του είναι διπλό, για να μη διαφανίζει το λευκό του χρώμα, και να έχεις πάντοτε άνεση και χαλαρότητα, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Εσύ λοιπόν, πόσο και πώς επιλέγεις να ξεχωρίζεις αυτό το καλοκαίρι; Θα κάνεις τη διαφορά με το στυλ και το τέλειο μπικίνι σου, η θα μείνεις στην πεπατημένη; Θα επιλέξεις το εντυπωσιακό, ή θα πας με τα κλασικά; Επίλεξε τώρα το μπικίνι Obsessive Carribella και ζήσε το φετινό καλοκαίρι με στυλ και άποψη όσο ποτέ άλλοτε!

Σχόλιο