Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Hot & Sexy – Το νέο Σετ Εσώρουχα Passion Femmina έρχεται να σου κόψει την ανάσα!

Αναρτήθηκε από estring 19/09/2020 0 Σχόλια Ομορφιά,

Hot & Sexy – Το νέο Σετ Εσώρουχα Passion Femmina έρχεται να σου κόψει την ανάσα!

 

Hot & Sexy – Το νέο Σετ Εσώρουχα Passion Femmina έρχεται να σου κόψει την ανάσα!

Το μαύρο και το κόκκινο λοιπόν έρχονται για να παντρέψουν ακόμη μια φορά την επιθυμία με τη sexy διάθεση, χαρίζοντας στο Σετ Εσώρουχα Passion Femmina κάτι που πολλά θα ζήλευαν! Μια hot & εντυπωσιακή εμφάνιση, βγαλμένη από φαντασιώσεις και πλαισιωμένη με την ποιότητα και το πιο sexy ύφος της Passion για να δημιουργήσεις τις πιο καυτές και ερωτικές νύχτες που είχες ποτέ!

Με το Σετ Εσώρουχα Passion Femmina η sexy διάθεση περνά σε νέο επίπεδο

Όπως και είναι απόλυτα λογικό! Γιατί η Passion μας έχει δείξει και μας έχει αποδείξει τόσο την εμπειρία της, όσο και την προτίμησή της τόσο στα sexy εσώρουχα, όσο και στο πώς να δημιουργεί πάντα το καλύτερο για εσάς και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας! Έτσι λοιπόν, γνωρίζοντας πως το μαύρο και το κόκκινο δεν πρέπει να λείπει από καμία τέτοια στιγμή, επέλεξε να τα «παντρέψει» στο Σετ Εσώρουχα Passion Femmina! Φυσικά με το δικό της, ξεχωριστό χαρακτήρα, κατάφερε να συνδυάσει τη δαντέλα με το sexy, το πρωτοποριακό με το καινούργιο, εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Έτσι, το σετ αποτελείται από ένα καυτό στρινγκ, που ενώνει τα σχοινιά με τη δαντέλα στους γοφούς, αλλά και κόκκινο τριγωνάκι στο εμπρός μέρος, για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις! Και στο επάνω μέρος, καταφέρνει να « αποκρύψει» έντεχνα τα απολύτως απαραίτητα, με μια διακριτική αλλά sexy δαντέλα, η οποία σχηματίζει ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με δύο σχοινιά, και ενώνεται με τη μπανέλα, και μια απόλυτα stylish διχρωμία μαύρου και κόκκινου!

Φυσικά, όλα αυτά δε θα σήμαιναν τίποτα για το Σετ Εσώρουχα Passion Femmina αν δεν ακολουθούταν από εξαιρετική ποιότητα, τέλεια αισθητική και άριστη εφαρμογή, όπως άλλωστε και σε όλα τα εσώρουχα της Passion! Αν θες κι εσύ να το κάνεις δικό σου, μην αργείς! Απόλαυσε το αποκλειστικά εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

Σχόλιο