Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό είναι back in business

Αναρτήθηκε από estring 13/07/2022 0 Σχόλια Ομορφιά,

Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό είναι back in business

 

Καλοκαιράκι, βάλαμε μαγιό και φύγαμε για παραλία! Τι μαγιό όμως; Ιδού η απορία! Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν αποκτήσει και πάλι την τιμητική τους, και όλο και περισσότερες γυναίκες τα προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στην πλαζ! Γιατί όμως γνώρισαν ξανά τέτοια άνθηση; Ας δούμε μαζί τους λόγους παρακάτω!

 

Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό είναι back in business!

 

Ένας από τους πιο δυνατούς και σίγουρα πιο σημαντικούς λόγους που τα ολόσωμα μαγιό είναι ξανά στο προσκήνιο, είναι η πλέον ολοένα και αυξανόμενη γκάμα και ποικιλία σε σχέδια και διαφορετικές μορφές! Πλέον τα ολόσωμα μαγιό έχουν ξεφύγει από την κλασική μορφή τους και ακολουθούν νέες γραμμές, πιο έντονες, πιο τολμηρές, πιο σέξι, πιο προκλητικές και σίγουρα πιο γυναικείες! Και σίγουρα τα ολόσωμα μαγιό, είτε πρόκειται για ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, είτε σε πιο μικρά μεγέθη, έχουν αποκτήσει την ταυτότητα του μαγιό που αγκαλιάζει και κολακεύει το σώμα, τις καμπύλες του και χαρίζει μια όμορφη θηλυκή αίσθηση σε όποια το φορά!

 

Ένας ακόμη ίσως πιο σημαντικός λόγος είναι και η προβολή που απέκτησαν μέσω μοντέλων και influencers. Τα ολόσωμα μαγιό βγήκαν πλέον από το πλαίσιο του συντηρητικού και του πιο κλασικού, και σε αυτό συνέβαλαν και οι καμπάνιες των εταιριών με γνωστά μοντέλα που πλέον πέρασαν την εικόνα του σέξι ολόσωμου μαγιό. Κάτι το οποίο ενίσχυσαν και οι influencers προσφέροντας μια ακόμη πιο προσωποποιημένη νότα στα ολόσωμα μαγιό και μια εικόνα ακόμη πιο εκκεντρική η προκλητική, προβάλλοντας έτσι και προωθώντας τα ολόσωμα μαγιό σε μια νέα μερίδα του γυναικείου κοινού που μέχρι πρότινος δεν είχε καν σκεφτεί μια τέτοια επιλογή! Σε αυτή τη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού λοιπόν βρήκαν τη θέση τους τα ολόσωμα μαγιό με έντονα κοψίματα, με έναν ώμο, τα προκλητικά ολόσωμα μαγιό με μπραζίλ ή στρινγκ κάτω μέρος, ακόμη και ολόσωμα μαγιό με διαφάνειες και εντυπωσιακές υφές που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στα γυναικεία μαγιό!

 

Αν κι εσυ επιλέξεις λοιπόν ολόσωμα μαγιό αυτό το καλοκαίρι, σκέψου: απόλαυσε το σώμα σου, ανάδειξε τις καμπύλες σου, βάλε χαρακτήρα και χρώμα στο στυλ σου και ζήσε ένα καλοκαίρι με τις επιλογές σε ολόσωμα μαγιό του E-string.gr γεμάτο στυλ, άποψη και τέλεια looks!

Ετικέτες: ολόσωμα μαγιό

Σχόλιο