Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Απόλαυσε το καλοκαίρι με γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και άψογο look

Αναρτήθηκε από estring 29/05/2020 0 Σχόλια Ομορφιά,

Απόλαυσε το καλοκαίρι με γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και άψογο look

 

Απόλαυσε το καλοκαίρι με γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και άψογο look!

 

Το καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι η εποχή των εκπτώσεων. Και παρότι μπορεί πολύ εύκολα να βρεις γυναικεία μαγιό σε μοναδικές τιμές, το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βρεις γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη με design που ξεχωρίζει, στυλ που κάνει τη διαφορά και look που όλοι θα ζηλέψουν! Αυτά, μπορείς να τα βρεις μόνο στο E-string.gr!
 

Γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη; Ναι! Βαρετά; Όχι!

 

Κι εδώ έρχεται να καταρριφθεί ένας πολύ μεγάλος μύθος, πως ό,τι σχεδιάζεται σε μεγάλο μέγεθος, είναι αναγκαστικά βαρετό, άχρωμο ή και “ξενέρωτο”. Κάτι τέτοιο φυσικά, δεν ισχύει επουδενί, και φυσικά αυτό έχει εφαρμογή και στα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη. Όπως έχουμε ήδη δει σε πάμπολλες περιπτώσεις από τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, το μέγεθος δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στη δημιουργία ενός sexy & αισθησιακού συνόλου, αλλά το αντίθετο, δίνει χώρο στο σχεδιαστή να ανακαλύψει μια νέα πλευρά της θηλυκότητας και του στυλ, πέρα από τις προκαθορισμένες γραμμές του τυποποιημένου sexy και της φιλοσοφίας της μάζας. Το γυναικείο σώμα είναι ένας ναός, και έτσι είναι ιδανικό να του συμπεριφερόμαστε και να το αντιλαμβανόμαστε, είτε βρισκόμαστε στην παραλία, είτε στο σπίτι μας. Το γυναικείο σώμα αξίζει γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που είναι γεμάτα χρώματα, εντυπωσιακές γραμμές και sexy λεπτομέρειες. Αξίζει γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και δίνουν μια διαφορετική νότα σε όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αξίζει γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που δε γνωρίζουν όρια και αυστηρές αναλογίες, αλλά μια σιλουέτα αληθινή και ρεαλιστική, όπως μια γυναίκα που σέβεται και αγαπά το σώμα της, όσο και την προσωπικότητά της.

 

Απόλαυσε λοιπόν το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς αξίζει στο σώμα σου: Με τέλειο στυλ, άνεση, looks που θα αγαπήσεις, και εντυπωσιακές επιλογές σε γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη από τη Marko, τη Lorin & την Ewlon αποκλειστικά στο E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

Σχόλιο