Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων – Ποιο είναι πραγματικά το χρώμα σου

Αναρτήθηκε από estring 12/12/2018 0 Σχόλια Μοδα,

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων – Ποιο είναι πραγματικά το χρώμα σου

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων – Ποιο είναι πραγματικά το χρώμα σου;

 

Μαύρο, μωβ, λευκό ή κόκκινο; Ή μήπως γαλανό; Μπορεί το δικό σου να είναι το ροζ ή το κίτρινο. Σίγουρα όμως το χρώμα στο γυναικείο σετ εσωρούχων σου είναι κάτι που εσύ το ξέρεις, το γνωρίζεις, το αγαπάς και το θες, είτε πρόκειται για καθημερινές ή μη επιλογές. Πώς όμως μπορείς κάθε φορά να διαλέγεις το νέο σου γυναικείο σετ εσωρούχων χωρίς να ανησυχείς αν θα σου πηγαίνει το χρώμα ή όχι; Η απάντηση είναι απλή και βρίσκεται στα tips του E-string.gr!

 

Γυναικείο σετ εσωρούχων - Να πάρω αυτό που έπαιρνα πάντα;

 

Η απάντηση είναι ναι...και όχι! Φυσικά και είναι καλό να γνωρίζεις εκ των προτέρων το χρώμα αλλά και το όπως δείχνει πάνω σου, καθώς ξέρεις γιατί, πώς και πότε να το φορέσεις. Ξέρουμε πως έχεις αγαπήσει εκείνο το μαύρο γυναικείο σετ εσωρούχων που πήρες πριν 2 χρόνια, και κάθεται τέλεια πάνω σου, και προφανώς δε θες να σκεφτείς ούτε τη στιγμή που θα θες να το αντικαταστήσεις. Δεκτό. Επειδή όμως οι περιστάσεις αλλάζουν και μεταβάλλονται, σίγουρα δε μπορείς να φοράς το ίδιο γυναικείο σε εσωρούχων για μια ζωή. Πώς όμως θα διαλέξεις το καινούργιο; Είναι πολύ απλό, και πολύ προσωποποιημένο. Δες τα χρώματα του προσώπου και του σώματός σου. Το επόμενο γυναικείο σετ εσωρούχων σου θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα. Είτε λοιπόν επιλέξεις ένα συμπληρωματικό είτε ένα αντιθετικό χρώμα, φρόντισε να ταιριάζει με το πρόσωπο και το σώμα σου. Και φυσικά, με το υπόλοιπο outfit. Μπορεί για παράδειγμα να μη φοράς ποτέ μπεζ, τι καλύτερο όμως από ένα γυναικείο σετ εσωρούχων στο χρώμα του δέρματος, για να συνδυάσεις εκείνο το στραπλες φόρεμα που σου έχει κλέψει την καρδιά;

 

Το χρώμα, μπορεί να είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό, το γυναικείο σετ εσωρούχων σου όμως δεν είναι! Γι’ αυτό φρόντισε να το επιλέξεις σωστά για να το απολαύσεις στο έπακρο, αποκλειστικά από το E-string.gr , με ένα σου κλικ στα πιο έντονα και απολαυστικά χρώματα που φόρεσες ποτέ!

 

 

Σχόλιο