Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Γυναικεία Εσώρουχα – Σλιπ, Brazil, Boxers ή Στρινγκ

Αναρτήθηκε από estring 25/06/2019 0 Σχόλια Μοδα,

Γυναικεία Εσώρουχα – Σλιπ, Brazil, Boxers ή Στρινγκ

 

Γυναικεία Εσώρουχα – Σλιπ, Brazil, Boxers ή Στρινγκ?

 

Φυσικά, η επιλογή είναι εντελώς αντικειμενική. Ή μήπως όχι; Εσύ, επιλέγεις τα εσώρουχά σου βάσει της άνεσης, της αισθητικής, της απαλότητας ή του sexy χαρακτήρα τους; Μήπως επιλέγεις ότι αρέσει στο σύντροφό σου ή δε θέλεις να προκαλείς; Τα πιο βασικά γυναικεία εσώρουχα, τα Σλιπ, τα Brazil, τα Boxers και τα Στρινγκ είναι αδιαμφισβήτητα μέρος της καθημερινότητάς σου! Πάμε να τα δούμε μαζί γιατί συμβαίνει αυτό:

 

Γυναικεία εσώρουχα – μια επιλογή που ταιριάζει στο χαρακτήρα σου

 

Σλιπ

 

Σίγουρα η πιο συντηρητική, αλλά ταυτόχρονα ίσως και η πιο άνετη επιλογή. Κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και η πιο βασική επιλογή που θα συναντήσεις στα περισσότερα σετ εσώρουχα με ελάχιστες όμως παραλλαγές, κυρίως λόγω του καθημερινού χαρακτήρα τους, αλλά και γιατί στοχεύουν κυρίως στην καθημερινή άνεση.

 

Brazil

 

Μια συνεχώς αυξανόμενη τάση στις απανταχού νέες και όχι μόνο γυναίκες σε όλον τον κόσμο είναι τα γυναικεία εσώρουχα brazil. Με πιο δυναμικό κόψιμο και σχεδιασμό, είναι κάτι ενδιάμεσο σε σλιπ και στρινγκ, σε ποικιλία όμως σχεδίων και παραλλαγών ανάλογα με το σετ και τις απαιτήσεις σου!

 

Στρινγκ

 

Πάντοτε η πιο sexy επιλογή, και ίσως με τις περισσότερες παραλλαγές και ιδιομορφίες. Σίγουρα η πιο sexy εικόνα για έναν άντρα, αλλά και μια εντυπωσιακή και προκλητική επιλογή σε σετ γυναικεία εσώρουχα που μπορεί να απογειώσει το στυλ σου με μία μόνο κίνηση!

 

Boxers

 

Μια ιδιαίτερη κατηγορία σε γυναικεία εσώρουχα, με πολλούς φανατικούς οπαδούς αλλά και πολλές αντίθετες απόψεις. Ξεκίνησαν με την ιδέα του “boyfriend look” και σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν ανδρικό boxer, αλλά να είναι ταυτόχρονα sexy και θηλυκά!

 

Εσένα, ποια είναι τα αγαπημένα σου; Ποια προτιμάς για τις πιο sexy και ποια για τις πιο καθημερινές στιγμές σου; Άνεση ή προκλητικά looks; Ή γιατί όχι και τα δύο; Βρες τα όλα και δημιούργησε το δικό σου Look αποκλειστικά στο E-string.gr και ανακάλυψε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε γυναικεία εσώρουχα εδώ!

Σχόλιο