Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Γιατί το να είσαι sexy, είναι επιλογή

Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Γιατί το να είσαι sexy, είναι επιλογή

 

Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Γιατί το να είσαι sexy, είναι επιλογή!

 

Οι γνώμες σίγουρα διίστανται, αλλά αυτό πολύ μικρή σημασία έχει. Το πώς αντιμετωπίζεις και αισθάνεσαι, τόσο το σώμα σου όσο και τον εαυτό σου, είναι καθαρά δικό σου θέμα και επιλογή. Πόσο μάλλον και τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που επιλέγεις για τις καθημερινές σου ανάγκες αλλά και για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου. Αλήθεια, ποιος μπορεί να πει τι είναι sexy και τι όχι;

 

Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη – Πώς, τι και πότε να το φορέσεις

 

Η απάντηση είναι πολύ απλή και ίσως σε σοκάρει: Μα φυσικά, όποτε εσύ το επιθυμείς! Άλλωστε αυτό είναι η ουσία του sexy: να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου. Να νιώθεις όμορφα. Θηλυκή. Μοναδική. Λαμπερή και χαρούμενη. Και τι πιο sexy από αυτό; Τίποτα φυσικά! Σου αρέσουν τα σετ εσώρουχα; Άψογα! Φόρεσε τα από το πρωί έως το βράδυ, κι αν θες και κάτι πιο ιδιαίτερο, τσέκαρε την Obsessive και την Annais Lingerie! Γιατί όμως να αρκεστείς μόνο σε ένα σετ; Μπορείς κάλλιστα να απολαύσεις κορμάκια που κλέβουν την ανάσα αλλά και να τολμήσεις και το κάτι παραπάνω με ολόσωμα καλσόν. Η Gorsenia και η Passion θα σε εκπλήξουν με τις επιλογές και τα sexy σχέδιά τους! Ποτέ όμως μην παραμελήσεις τα πιο sexy babydoll σου! Τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, εκτός από sexy, θες να είναι και γεμάτα φαντασία, στυλ και άποψη! Και τι καλύτερο λοιπόν από την Annais και την Excellent Beauty για μια δυναμική ή ρομαντική εμφάνιση με ένα τέλειο babydoll που μπορεί να συντροφεύσει τις άνετες βραδιές σου στο σπίτι, έως και ένα απόλυτα προκλητικό look?

 

Το κλειδί λοιπόν στο να είσαι και να νιώθεις sexy, δεν είναι το νούμερο στα εσώρουχα σου! Είναι απλά το αν τα εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη σου θα σε κάνουν να νιώθεις πιο μοναδική και ξεχωριστή από ποτέ! Απόλαυσε τα και βρες το δικό σου εδώ! Μόνο από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)