Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Sexy Εσώρουχα & Χρώματα

Αναρτήθηκε από estring 06/10/2021 0 Σχόλια Ομορφιά,

Sexy Εσώρουχα & Χρώματα

 

Sexy Εσώρουχα & Χρώματα

«Δε θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζ
θέλω τα ίδια που φόραγες χθες,
Δε θέλω τα κόκκινα, ούτε τα ροζ
το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου
που με φέρνουν πιο κοντά σου».


Αυτά τραγουδούσε ο Καρβέλας και ξεσήκωνε τα πλήθη! Ποια είναι όμως η αλήθεια για τα χρώματα στα εσώρουχα? Σημαίνουν κάτι ή απλώς είναι προτιμήσεις της εκάστοτε γυναίκας?

Το χρώμα στα sexy εσώρουχά σου

Ακόμη και αν οι άλλοι δεν μπορούν να δουν το χρώμα από το εσώρουχο που φοράμε, αυτό δεν σταματά να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας! Και ακόμη πιο σημαντικό, στην διάθεση και στην ενέργεια μας! Από τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι είχαν αντιληφθεί την δύναμη των χρωμάτων και την ικανότητα τους να επηρεάζουν συναισθηματικούς, βιολογικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες. Ας επανέλθουμε όμως στα εσώρουχα και στο πώς επιλέγουμε εμείς τα ιδανικά χρώματα για τα εσώρουχά μας.

Το μαύρο είναι για γυναίκες δυναμικές. Για την γυναίκα που έχει ισχυρή προσωπικότητα, η οποία δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και προκλήσεις.

Το λευκό χρώμα υποδηλώνει πως μια γυναίκα είναι «αθώα» και πρόθυμη να μάθει νέα πράγματα με τον σύντροφο της.

Το κόκκινο χρώμα αποκαλύπτει μια μοιραία γυναίκα. Μια γυναίκα με φλογερή προσωπικότητα, η οποία είναι δραστήρια και παθιασμένη. Η γυναίκα που επιλέγει να φορά κόκκινα εσώρουχα έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να την προσέξουν, θέλει να εντυπωσιάσει, θέλει να προκαλέσει και σίγουρα ξέρει τι θέλει, γενικότερα!

Το ροζ χρώμα φανερώνει μια νότα ρομαντισμού αλλά και στοργικότητας. Η γυναίκα που το επιλέγει επιθυμεί μια στενή επαφή με τον σύντροφο της. Δείχνει πως είναι αισθηματική, θηλυκή και πιθανότατα θα αφήσει τον σύντροφο να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης.

Τα ζεστά χρώματα όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο, είναι πολύ ενδιαφέρον επιλογές. Η γυναίκα που τα προτιμά θέλει να προκαλεί έντονα συναισθήματα στους άλλους, να αυξάνει τους παλμούς και να προκαλεί τις αισθήσεις.

Τα διάφανα εσώρουχα δείχνουν πως η γυναίκα είναι αρκετά χαλαρή και άνετη με το σώμα της. Συνήθως οι γυναίκες που τα επιλέγουν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν!

Φυσικά μερικές φορές το χρώμα επιλογής ενός εσωρούχου βασίζεται καθαρά στο σχέδιο, ύφασμα αλλά και προτιμήσεις της κάθε γυναίκας τη στιγμή της αγοράς. Στο E-string.gr προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, κατάλληλη για κάθε γυναίκα και κάθε στυλ, αλλά φυσικά και για να τα συνδυάσεις με κάθε σου outfit! Ανακάλυψε τα όλα αποκλειστικά εδώ!

Σχόλιο