Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Ποια γυναικεία εσώρουχα να κάνω δώρο στη σύντροφο-σχέση- μνηστή- γυναίκα μου

Αναρτήθηκε από estring 26/03/2019 0 Σχόλια Μοδα,

Ποια γυναικεία εσώρουχα να κάνω δώρο στη σύντροφο-σχέση- μνηστή- γυναίκα μου

 

Ποια γυναικεία εσώρουχα να κάνω δώρο στη σύντροφο-σχέση- μνηστή- γυναίκα μου;

 

Μια ερώτηση που σίγουρα ταλανίζει κάθε άνδρα που θέλει να κάνει δώρο γυναικεία εσώρουχα στη γυναίκα της ζωής του, είτε πρόκειται για κάποια σοβαρή σχέση είτε όχι, είναι το ποια γυναικεία εσώρουχα θα πρέπει να επιλέξει! Όχι γιατί είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά επειδή θέλει να της αρέσει και να απολαμβάνει να το φοράει! Γι’ αυτό, εμπιστευθείτε τους ειδικούς του E-string.gr να σας βοηθήσουν σε 3 απλά βήματα:

 

Ποια γυναικεία εσώρουχα να επιλέξω για δώρο;

 

Αρχικά, επειδή εσείς θα τα επιλέξετε, και παρότι είναι δώρο, η σύντροφός σας θα κληθεί να τα φορέσει. Γι’ αυτό σταματήστε να σκέφτεστε το ποια γυναικεία εσώρουχα αρέσουν σε εσάς και επικεντρωθείτε σε αυτήν, και μόνο αυτή. Παρατηρήστε τι φοράει, ποιο είναι το χρώμα της, αν θέλει να είναι sexy, συντηρητική, προκλητική ή ρομαντική. Πάντα η πρώτη σας σκέψη να είναι αυτή. Στη συνέχεια, εξερευνήστε τις επιλογές σας στα γυναικεία εσώρουχα. Έχετε τόσα να διαλέξετε, για να βρείτε ακριβώς αυτό που την εκφράζει, που οι επιλογές είναι πρακτικά ατελείωτες. Δείτε γυναικεία εσώσρουχα σε σετ, γυναικεία κορμάκια, γυναικεία babydoll, ή ακόμη και στολές, αν θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια τέτοια τολμηρή κίνηση και να το εκτιμήσει. Τέλος, αν στη σύντροφό σας αρέσει η περιπέτεια, είναι εναλλακτικός τύπος, ή απλά θέλει να δοκιμάζει κάθετί νέο στο στυλ ή το look της, τότε κάντε κάτι απλό...αυτοσχεδιάστε! Δοκιμάστε κάτι νέο, τολμήστε κάτι διαφορετικό, βγείτε έξω από τα συνηθισμένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκτιμήσει την πρωτοβουλία και να το δει ως κάτι θετικό, όπως επίσης και η τελική σας επιλογή να είναι κάτι που και η ίδια να μην είχε σκεφτεί πιο πριν!

 

Τα γυναικεία εσώρουχα θέλουν σίγουρα φαντασία και τόλμη, αλλά κυρίως σωστές επιλογές, που να είναι κομμένες και ραμμένες επάνω στη σύντροφό σας! Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε! Δείτε τα όλα εδώ και επιλέξτε το κατάλληλο με τις συμβουλές του E-string.gr!

Σχόλιο