Προσοχή : Εξαιτίας του μεγάλου όγκου δεμάτων στις Courier υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γυναικείο εσώρουχο για το καλοκαίρι

Αναρτήθηκε από estring 10/07/2020 0 Σχόλια Ομορφιά,

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γυναικείο εσώρουχο για το καλοκαίρι

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γυναικείο εσώρουχο για το καλοκαίρι;

Φυσικά οι απόψεις διίστανται, και φυσικά δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Αυτό που υπάρχει όμως και κάνει τη διαφορά, είναι η προσωπική, ξεχωριστή και ιδιαίτερη εκτίμηση και προτίμηση της καθεμιάς, που προσωποποιεί και μεταμορφώνει την καθημερινότητά της το καλοκαίρι! Πώς όμως μια γυναίκα να επιλέξει γυναικείο εσώρουχο, με ποιον γνώμονα, ποια κριτήρια και τι κοιτάζει πριν κάνει την τελική της επιλογή; Σας ρωτήσαμε, μας απαντήσατε, είδαμε τα δεδομένα και τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Ποιο γυναικείο εσώρουχο θα επιλέξεις λοιπόν;

Η απάντηση, χωρίς φυσικά αυτό να μας εκπλήσσει, είναι απλή, λιτή και άκρως κατατοπιστική. Μας είπατε: «Αυτό που θα με βολέψει περισσότερο». Και είναι απόλυτα φυσικό και αναμενόμενο. Σε μια περίοδο υψηλών θερμοκρασιών, που επιθυμία όλων μας να αφαιρέσουμε αντί να προσθέσουμε ρούχα στο καθημερινό μας look και σύνολο, η πρώτη επιλογή ήταν, είναι και θα είναι η πιο άνετη. Αυτό σημαίνει πως βρίσκονται υψηλά στη λίστα των προτιμήσεων σας εσώρουχα σε κανονική, μπραζίλ, ή γραμμή ¾ , και έπειτα τα στρινγκ. Κι αυτά, όταν αναφερόμαστε σε καθημερινή χρήση και προτίμηση, καθώς ένα γυναικείο εσώρουχο, πέρα από sexy, θα πρέπει πρώτα να είναι λειτουργικό και άνετο, ώστε να αισθάνεσαι όμορφα όταν το φοράς. Μην ξεχνάμε όμως και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας! Εκεί θα βάλεις κι άλλα «όπλα» στο παιχνίδι σου, πάντα όμως με γραμμή το προσωπικό σου στυλ, αλλά και τη θερμοκρασία! Επομένως, είναι απόλυτα λογικό τα babydoll να έχουν την απόλυτη τιμητική τους, σαν μια πιο sexy και ιδιαίτερη επιλογή, και να ακολουθούν τα sexy σετ εσώρουχα, και έπειτα τα κορμάκια, για ευνόητους λόγους.

Το πιο σημαντικό και καθολικό όμως είναι η απάντηση κάθε γυναίκας και το πώς βλέπει ένα γυναικείο εσώρουχο: Σαν ένα καθημερινό, αναγκαίο αξεσουάρ με το οποίο θέλει να αισθάνεται όμορφα και άνετα! Κι αυτό ακριβώς επιδιώκουμε κι εμείς στο E-string.gr ! Να σας προσφέρουμε πάντοτε την καλύτερη ποιότητα, με επιλογές που θα αγαπήσετε και θα απολαμβάνετε κάθε μέρα!

Σχόλιο