Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737

Αναρτήθηκε από estring 07/02/2023 0 Σχόλια Μοδα,

Sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737

 

Sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737 – Get un-covered in the sexiest lingerie ever!

 

Η ερώτηση που ακολουθεί είναι για κάποιους σίγουρα ρητορική, και για άλλους τροφή για σκέψη, ωστόσο εμείς θα σου την κάνουμε: Είναι τα πιο σέξι εσώρουχα τα πιο αποκαλυπτικά που μπορείς να φορέσεις; Μη βιαστείς να απαντήσεις! Αλλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις, η Subblime απάντησε με τον δικό της, διπλωματικό τρόπο: με το sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737, και μια πρόταση που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και θα ξεχωρίσει από κάθε ανταγωνισμό στα σέξι κορμάκια σου!

 

Γιατί το sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737 είναι τελικά σέξι;

 

Καλή ερώτηση, ακόμη καλύτερη όμως είναι η απάντηση! Γιατί μπορεί να είναι δύο πράγματα ταυτόχρονα! Μπορεί να είναι προκλητικό, χωρίς να είναι, και μπορεί να είναι κλασικό, χωρίς να είναι η απόλυτη έννοια του όρου! Σας μπερδέψαμε; Πάμε να δούμε μαζί πώς μπορεί να γίνεται αυτό, αλλά και πώς το sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737 το καταφέρνει!

 

Αρχικά, ας μιλήσουμε για design. Με υφή wet look σε μαύρο ύφασμα ένα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Πόσο μάλλον αν το συντροφεύει και η ανάλογη λεπτομέρεια σε ύφος choker ψηλά στο λαιμό! Την παράσταση όμως κλέβει και θα κλέψει το στήθος σου! Το sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737 καλύπτει όλο το σώμα σου, εκτός από ολόκληρο το στήθος! Ή τουλάχιστον, ολόκληρο το στήθος σου! Γιατί δύο πολύ μικρές λωρίδες υφάσματος παρεμβάλλονται, καλύπτοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, και δημιουργώντας στη φαντασία σου, όλα όσα χρειάζεται για να οργιάσει!

 

Κι αν όλα αυτά δε σου φτάνουν, με την πανεύκολη και άριστη εφαρμογή του, με το άνετο φερμουάρ του για να μπορείς να το φοράς και να το αφαιρείς εν ριπή οφθαλμού, αλλά και με την διαχρονική ποιότητα της Subblime, το sexy Κορμάκι Subblime Uncovered S-220737 είναι μια επιλογή που δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσεις! Και αυτό σου το εγγυόμαστε εμείς στο E-string.gr, για να νιώθεις πάντα σέξι και εντυπωσιακή!

Σχόλιο