Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Ένα κορμάκι διαφορετικό από κάθε άλλο - το sexy κορμάκι Livco Metisam

Αναρτήθηκε από estring 08/04/2021 0 Σχόλια Μοδα,

Ένα κορμάκι διαφορετικό από κάθε άλλο - το sexy κορμάκι Livco Metisam

 

Ένα κορμάκι διαφορετικό από κάθε άλλο - το sexy κορμάκι Livco Metisam

 

Όπως φανερώνει και ο τίτλος του, αυτό το sexy κορμάκι δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτό το κορμάκι είναι διαφορετικό, όχι μόνο στο στυλ, όχι μόνο στο σχεδιασμό αλλά και στις μοναδικές επιλογές που σου δίνει να δημιουργήσεις ενα look τόσο εντυπωσιακό, με μόνο ένα και ξεχωριστό κομμάτι! Αυτό είναι το sexy κορμάκι Livco Metisam!

 

Γιατί το sexy κορμάκι Livco Metisam αξίζει και πρέπει να γίνει δικό σου!

 

Πολυ απλά, γιατί θες μόνο το καλύτερο για εσένα! Απλά, λιτά και απέριττα, το sexy κορμάκι Livco Metisam είναι όλα όσα χρειάζεσαι από ένα sexy κορμάκι αλλά και πολλά παραπάνω! Σπάζοντας τα καθιερωμένα, και ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Τόσο ο περίτεχνος σχεδιασμός του με τις ιδιαίτερες υφές, όσο και τα χωρίσματα και οι διαφάνειες στα πλάγια, αποτελούν σημεία όχι μόνο προσοχής, αλλά και υπεροχής! Φυσικά, το μαύρο χρώμα που αγκαλιάζει όλα αυτά τα στοιχεία, δε θα μπορούσε παρά να προσδώσει στο τελικό σύνολο μια νότα μυστηρίου αλλά και φινέτσας, με τον πιο όμορφο και πικάντικο τρόπο! Και όλο το σύνολο έρχεται να ολοκληρωθεί από την Livco με τα τολμηρά κοψίματα αλλά και το καυτό πίσω μέρος που σε συνδυασμό με την άριστη εφαρμογή του, καθιστούν το sexy κορμάκι Livco Metisam μια εντυπωσιακή αλλά και συνάμα ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες που θες να δείχνεις αλλά και να νιώθεις sexy όσο ποτέ!

 

Γι' αυτό, δεν είναι στιγμή να περιμένεις άλλο! Είσαι μόνο ένα κλικ μακριά! Μπες εδώ, κάν' το δικό σου, και δώσε στο πιο sexy στυλ σου ταυτότητα και χαρακτήρα, με μια επιλογή που δε θα σε προδώσει ποτέ! Κάθε στιγμή που θα το φοράς, θα ευχαριστείς τον εαυτό σου για αυτό το δώρο! Δες το τώρα αποκλειστικά στο E-string.gr!

Ετικέτες: κορμάκι Livco Metisam

Σχόλιο