Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Πόσο ελκυστική-ός είσαι στα μάτια του συντρόφου σου

Αναρτήθηκε από estring 15/02/2018 0 Σχόλια Σχέση,

Ελκυστικά Εσώρουχα

 

Εσώρουχα: Πόσο ελκυστική-ός είσαι στα μάτια του συντρόφου σου;

 

Η εικόνα είναι το παν, και τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες συμφωνούν απόλυτα πάνω σε αυτό. Πώς λοιπόν θα μπορούσαν τα γυναικεία εσώρουχα όσο και τα ανδρικά εσώρουχα σου να λείπουν από τη λίστα των πραγμάτων τα οποία βρίσκει ελκυστικά πάνω σου; Χωρίς αμφιβολία, με τα εσώρουχά σου θα κερδίσεις το σύντροφό σου, όποιες κι είναι οι προτιμήσεις του, αρκεί να «παίξεις» σωστά και ποιοτικά. Πόσο διαφορά κάνει όμως η επιλογή του εσωρούχου στην πρώτη σας επαφή;

 

Εσώρουχα και Προσωπικότητα

 

Το πρώτο πράγμα που μαρτυρούν τα εσώρουχά σου είναι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας σου. Όλοι μας διαφέρουμε, όλοι μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες, πεποιθήσεις, αδυναμίες και προτιμήσεις, κι αυτό αντανακλάται πλήρως στα εσώρουχά μας. Πόσο μάλλον η διάθεσή μας και η επιθυμία μας για τη στιγμή που θα συναντήσουμε το σύντροφό μας! Κι αυτό ακριβώς εισπράττει και ο σύντροφός μας ανάλογα με την επιλογή του εσωρούχου που θα κάνουμε!

 

Είναι όντως το προκλητικό και sexy;

 

Ναι, θα συμφωνήσετε μερικοί, αλλά οι έρευνες δε συμφωνούν πλήρως μαζί σας. Οι άνδρες σε ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 20% δε συμφωνούν πως τα πολύ προκλητικά εσώρουχα είναι και αυτά που ξυπνούν τη σεξουαλική τους επιθυμία. Τόσο γυναίκες όσο και άνδρες συμφωνούν με την ολιστική προσέγγιση στα εσώρουχα, θεωρώντας πως ένα ολοκληρωμένο και όμορφο σετ γυναικεία εσώρουχα έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο να σε θεωρήσει ο σύντροφός σου ελκυστική και sexy, ακόμη κι αν αυτό είναι λίγο πιο προκλητικό!

 

Και τα ανδρικά εσώρουχα παίζουν σημαντικό ρόλο

 

Οι αντιλήψεις πια πως οι άνδρες δεν πρέπει να ασχολούνται με την εμφάνισή τους μέσα και έξω, είναι κάτι παραπάνω από ξεπερασμένες. Κάθε γυναίκα αναζητά από το σύντροφό της μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση, και σε πολλές περιπτώσεις μια ιδιαίτερη νότα στυλ στα ανδρικά εσώρουχά του. Και όχι άδικα. Το στυλ δε γνωρίζει φύλο και ηλικία, γι’ αυτό και φρόντισε να ξεχάσεις τα παλιά ανδρικά εσώρουχά σου στο συρτάρι. Επέλεξε εφαρμοστά boxers που αγκαλιάζουν το γραμμή σου και τονίζουν τα χρώματα και τις καμπύλες του σώματός σου και δε θα χάσεις!

 

Η επιλογή είναι δική σου, αλλά θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην ερωτική σου ζωή! Άφησε τον εαυτό σου και τη φαντασία σου ελεύθερη, δίνοντας στην ερωτική σου ζωή μια πινελιά στυλ και άποψης! Ανακάλυψε τώρα τις νέες μας παραλαβές και μοναδικές προσφορές αποκλειστικά από το E-string.gr !

Σχόλιο