Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Φλερτ και ζώδια!!

Posted by estring 20/02/2017 0 Comment(s) Ζώδια,

Φλέρτ και ζώδια

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για φλερτ! Πώς όμως θα σας πλησιάσει το κάθε ζώδιο; Συνεσταλμένα ή δυναμικά;

 

 

Κριός

Στην αρχή θα αδιαφορήσει για σας, μέχρι να καταλάβει πως πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω αν θέλει να σας γνωρίσει. Θα σας κοιτάξει επίμονα και βιαστικά θα περάσει στο κυρίως θέμα, δηλαδή στο πώς θα γίνει να γνωριστείτε καλύτερα.
 

Ταύρος

Δεν θα αγχωθεί, θα πάρει το χρόνο του για να σας σαγηνέψει. Θα σας βγάλει για φαγητό, καθότι λάτρης του σπορ, και σιγά σιγά θα μαθαίνει για εσάς όλο και περισσότερα πράγματα.
 

Δίδυμοι

Επικοινωνιακός και άμεσος, θα σας πιάσει κουβέντα για ένα σωρό άχρηστα πράγματα μέχρι να μάθει για εσάς παραπάνω. Αν νομίζετε πως θα σας πει κάτι περισσότερο όμως απατάστε. Θα κρατήσει φιλικό προφίλ μέχρι να καταλάβει πως σας ενδιαφέρει.
 

Καρκίνος

Θα σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και τις ευαισθησίες του, ίσως τις υπερτονίσει κιόλας! Θα σας φροντίσει και θα μαντέψει τις επιθυμίες σας. Το βράδυ θα γίνει πιο τολμηρός.
 

Λέων

Θα εκφράσει χωρίς ντροπή το θαυμασμό του και θα υπερτονίσει τα καλά του στοιχεία, για να ξέρετε πως δεν είναι κανένας τυχαίος. Δεν θα σας ενοχλήσει παραπάνω. Αν δεν δει γρήγορα ενδιαφέρον δεν θα ασχοληθεί. Προλάβετε!
 

Παρθένος

Θα κάνει κοπλιμέντα και θα σας μιλήσει για την ομορφιά της φύσης στο μέρος όπου βρίσκεστε. Ξέρει τι θέλει και θα το δείξει σύντομα με τα λόγια και τις πράξεις του.
 

Ζυγός

Θα φροντίσει να μάθει για εσάς πολλά πράγματα προτού αποφασίσει πως τον ενδιαφέρετε. Θέλει άτομα ενδιαφέροντα και σοβαρά. Φλερτάρει με σεβασμό και με τους ρυθμούς του.
 

Σκορπιός

Είναι καλός στον πρόλογο, του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, θα πει πολλά και θα περιμένει από εσάς σύντομα να ανταποδώσετε.
 

Τοξότης

Θα είναι στην παραλία και θα παίζει βόλεϊ. Θα σας κοιτάει από μακριά και μετά θα έρθει να σας μιλήσει. Θα είναι αστείος και ευχάριστος. Σύντομα θα σας ζητήσει το τηλέφωνό σας.
 

Αιγόκερως

Σοβαρά και υπεύθυνα, θα σας ζητήσει γρήγορα ραντεβού, από τις πρώτες κουβέντες. Αν αρνηθείτε, δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.
 

Υδροχόος

Θα μιλήσει για ποίηση, για μουσική και κουλτούρα, αλλά και για ελεύθερο κάμπινγκ και νυχτερινές περιπέτειες. Μπορεί να μη θέλει σχέση, πράγμα το οποίο θα ξεκαθαρίσει από την αρχή, αλλά μια εφήμερη περιπέτεια.
 

Ιχθύες

Θα σας τάξει τον ουρανό με τα άστρα και μετά θα τα πάρει όλα πίσω, αν δει πως δυσκολεύεται με εσάς και τις απαιτήσεις σας.