Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Σχέσεις, πως νιώθετε πραγματικά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Posted by estring 01/03/2017 0 Comment(s) Σχέση,

Valentines Day

Ένα από τα περιζήτητα θέματα που απασχολούν τα περισσότερα ζευγάρια, είναι αυτό της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου. Η γιορτή των ερωτευμένων όπως έχει επικρατήσει, στις 14 Φεβρουαρίου, γίνεται η αφορμή για να εκφράσει το ζευγάρι τα συναισθήματά του με όμορφα δώρα και ιδιαίτερες στιγμές. Όμως πώς νιώθουν πραγματικά οι άνδρες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου; Αισθάνονται όπως οι γυναίκες; Είναι μία γιορτή που την περιμένουν με προσμονή; Ή μήπως εντελώς το αντίθετο; Πάρα πολλές φορές οι σχέσεις των ζευγαριών ταράσσονται από την μη αποδοχή της συγκεκριμένης γιορτής, αφού από τη μία το γυναικείο φύλο επιμένει στην επικείμενη απόδειξη της αγάπης του καλού τους, ενώ από την άλλη το ανδρικό φύλο σνομπάρει τη επαρκώς.

Ας δούμε όμως πως αισθάνονται οι περισσότεροι άνδρες για την ημέρα αυτή. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι περισσότεροι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη γιορτή στοχεύει μόνο στην ανταλλαγή δώρων και έχει ως υπόβαθρο την έντονη και συνεχή διαφήμιση. Ως εκ τούτου, θέλοντας να μη φανούν υποχείρια τέτοιων καταστάσεων, δεν πιστεύουν στη γιορτή αυτή και εκφράζουν τις αρνήσεις τους με εκφράσεις του τύπου “Δεν περιμένω τη συγκεκριμένη μέρα για να σου δείξω τον έρωτά μου!”, “Αυτά είναι ανοησίες για να πουλάνε προϊόντα!”, “Ο έρωτας και η αγάπη δεν χρειάζονται αποδείξεις!” και άλλα πολλά.

Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που λόγω του ρομαντισμού που τους διακρίνει, δέχονται τη γιορτή αυτή, ακόμη κι αν είναι ενάντια στα πιστεύω τους. Έτσι αφιερώνουν τη συγκεκριμένη μέρα στο να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξουν το μέτρο της αγάπης τους για τη σύντροφό τους. Επίσης μέσα τους περιμένουν και αυτοί με τη σειρά τους την ανάλογη αντιμετώπιση από την καλή τους! Αν θα μπορούσαμε όμως να δούμε τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες για τη γιορτή αυτή, θα λέγαμε:

Ειδική Περιποίηση

Αν και αυτό είναι κάτι που όλοι οι άνδρες το θέλουν συνεχώς, τη συγκεκριμένη μέρα περιμένουν το κάτι παραπάνω. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και χαρίστε του ένα υπέροχο γεύμα στο σπίτι, με ποτό και χαλαρή μουσική και συνεχίστε με αγκαλιές και ένα ηδονικό μασάζ σε μία άκρως ερωτική νύχτα που θα του μείνει αξέχαστη. Έτσι θα περιμένει με προσμονή όλες τις γιορτές του Αγ. Βαλεντίνου!

Δώρο

Ναι! Αν και η τάση υπάρχει περισσότερο στις γυναίκες, και οι άνδρες περιμένουν το δωράκι τους. Ευτυχώς δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι ακριβό ή σημαντικό! Απλά να εκφράζει την προσωπικότητά του και να τον συνδέει με κάτι δικό σου! Ένα βραχιόλι, ένα ρολόι, κλπ.

Δώρο και πάλι

Αυτή τη φορά επιλέξτε να του κάνετε ένα δώρο… που θα το χαρίσει σε εσάς!!! Ας μην σας μπερδεύουμε! Αγοράστε ένα άκρως αποκαλυπτικό και σέξι εσώρουχο για εσάς και δώστε του το σε μία κομψή συσκευασία! Μόλις το δει θα σας ζητήσει να το φορέσετε και τότε μπορείτε να του χαρίσετε ένα σαγηνευτικό στριπτίζ για να το φορέσετε!

Όπως καταλαβαίνετε το πως νιώθουν οι άνδρες για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, μπορεί να μη συνάδει με αυτό που ζητάνε οι γυναίκες, αλλά με τις κατάλληλες επιλογές και ατμόσφαιρα, μπορείτε να ζήσετε μία μέρα που θα την ευχαριστηθείτε και οι δυο. Έτσι όταν του δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς και αυτός με τη σειρά του θα σας αφιερώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συγκεκριμένη μέρα.