Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Πώς να μην αφήσετε τον χρόνο να φθείρει την σχέση σας

Posted by estring 28/02/2017 0 Comment(s) Σχέση,

Ζευγάρια

Όλα τα σύγχρονα ζευγάρια, στηρίζουν τα θεμέλια της σχέσης τους πάνω στον έρωτα και το πάθος. Τα στοιχεία αυτά εξελικτικά, μετατρέπονται σε αίσθημα αγάπης, σεβασμού και κατανόησης για τον ή την σύντροφό μας, κάνοντάς μας να θέλουμε να ζήσουμε μία ολόκληρη ζωή μαζί. Είναι όμως πραγματικότητα ότι στο πέρασμα του χρόνου, όλα τα ζευγάρια υπόκεινται σε φθορά που προέρχεται από τη ρουτίνα και που άλλοτε λιγότερο, ή περισσότερο, μπορεί να καταστρέψει τη σχέση τους. Μην αφήσετε το χρόνο να φθείρει τη σχέση σας σε αυτό το σημείο! Ακολουθήστε αυτές τις μικρές συμβουλές και απολαύστε τον έρωτά σας στο απόγειο των αισθήσεων.

Η καθημερινότητα και ο αυστηρός χρονικός εναγκαλισμός των πραγμάτων που κάνουμε μέρα με τη μέρα, δημιουργούν μία αντιπαθητική ρουτίνα που μειώνει τον ερωτισμό και τη διάθεση για σχέσεις. Αυτή τη ρουτίνα πρέπει να την βγάλετε από τη ζωή σας, και αν αυτό δεν είναι δυνατόν, πρέπει οπωσδήποτε να την περιορίσετε. Ένας τρόπος για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, είναι να οργανώσετε εκδρομές, συναντήσεις ή ακόμη και ραντεβού έκπληξη για τον ή την αγαπημένη σας. Αυτές οι μικρές στιγμές μέσω των οποίων θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα θα τονώσουν την ερωτική σας διάθεση και θα σας χαλαρώσουν.

Δώστε χώρο στον ή την αγαπημένη σας, ώστε να μπορεί να νιώθει ότι τον ή την εμπιστεύεστε και σέβεστε την ιδιωτικότητα και την προσωπικότητά του. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα σε ένα ζευγάρι να νιώθει άνετα, χωρίς περιορισμούς και εκδηλώσεις ζήλιας. Κάτι τέτοιο θα τον κάνει να αισθάνεται πως πραγματικά τον εκτιμάτε σαν άνθρωπο και πως σέβεστε τις συνήθειες και τα θέλω του. Έτσι όποτε θα είστε μαζί θα έχει το μυαλό του ή της μόνο πάνω σας!

Αναδιοργανώστε τον τρόπο που βλέπετε τον σύντροφό σας. Πάρα πολλά ζευγάρια, λόγω της καθημερινότητας, ιδίως στις μακροχρόνιες σχέσεις, βλέπουν κοινότυπα τον σύντροφό τους και αυτός με τη σειρά του το εκλαμβάνει σας αρνητικό ερωτικό ερέθισμα, απομακρύνοντας τον. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας τράβηξε εξ αρχής σε αυτόν τον άνθρωπο και προσπαθήστε να δείτε τον σύντροφό σας έτσι όπως όταν ζούσατε τις πρώτες στιγμές του έρωτά σας. Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσετε το πάθος και την έλξη ανάμεσά σας πολύ γρήγορα και με άμεσα αποτελέσματα!

Τονώστε την ερωτική σας διάθεση, διεγείροντας τόσο τις αισθήσεις σας, όσο και του συντρόφου σας, χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας και μερικά σέξι ρούχα ή εσώρουχα. Πάρα πολλές φορές, ακόμη και ειδικοί προτείνουν να προμηθεύεστε ερωτικά ρούχαεσώρουχαολόσωμα καλσόν με σέξι εμφάνιση, για να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα που θα προάγει τον ερωτισμό και θα αυξάνει τη λίμπιντο. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για να μην αφήσετε τον χρόνο να φθείρει την σχέση σας, αφού όπως λένε και διακεκριμένοι ψυχολόγοι και σύμβουλοι γάμου, το καλό σeξ και ο ερωτισμός, τονώνουν τη σχέση όσο τίποτε άλλο.

Μην αφήνετε το χρόνο και τη ρουτίνα να φθείρει τη σχέση σας ή το γάμο σας. Προσπαθήστε να νιώσετε όμορφα μέσα από αυτές τις απλές συμβουλές, που σίγουρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.