Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.
Εάν συμφωνείτε με αυτό, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε κανονικά την ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Γυναικεία θέματα που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες!

Posted by estring 01/03/2017 0 Comment(s) Σχέση,

Γυναικεία θέματα

Είναι ευρέως γνωστό και ίσως τείνει ουτοπικό, το ζήτημα της κατανόησης των γυναικών από τους άνδρες. Το γυναικείο φύλο, με τις εξαιρετικές περγαμηνές σε ότι αφορά τα κοινωνικοψυχολογικά θέματα, αποτελεί το πιο κλειδωμένο μυστήριο για τον ανδρικό πληθυσμό! Ελάχιστοι άνδρες πιστεύουν ότι μπορούν να καταλάβουν τις γυναίκες και όσοι το κάνουν, ίσως να μη γνωρίζουν αρκετά! Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που αλλιώς είναι για μια γυναίκα και αλλιώς για έναν άνδρα. Ας δούμε όμως, ορισμένα από τα γυναικεία θέματα που δεν καταλαβαίνουν οι άνδρες.

Πολύ ασχολείσαι με το μαλλί σου!

Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες, έχετε ακούσει αυτού του τύπου τις παρατηρήσεις από τον σύντροφό σας, μαινόμενος για το χρόνο που αφιερώνετε για τον καλλωπισμό του κεφαλιού σας, καθώς και για τις επαναστατικές καινοτομίες που επιχειρείτε κάθε λίγο και λιγάκι. Για τη γυναίκα, το να δείχνει ωραία, πρώτα απ’ όλα είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για την ίδια και για την αυτό-ικανοποίησή της. Για τον άνδρα συνήθως είναι μία συνηθισμένη αγγαρεία που πρέπει να γίνεται χωρίς σπατάλες χρόνου και χρημάτων!

Πάλι αγόρασες ρούχα;

Γυναίκα και shopping θα έπρεπε να είναι μαζί στο λεξικό σαν όροι! Κάθε γυναίκα αισθάνεται όμορφα με το να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της όσο πιο συχνά γίνεται, ακόμη κι αν αυτό προϋποθέτει το να αγοράζει ένα μικρό ρούχο ή αξεσουάρ. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, μπορεί και ενημερώνεται και αισθάνεται ότι είναι μέσα στη μόδα, σύγχρονη, δυναμική και μέσα στο κλίμα της εποχής της. Μία γυναίκα που παραμελεί τον εαυτό της και το ντύσιμό της, χάνει εύκολα την αυτοεκτίμησή της και την κάνει να αισθάνεται μη επιθυμητή. Οι άνδρες δυσκολεύονται να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα να νιώθει ωραία, γιατί κακά τα ψέματα, είναι και λίγο εαυτούληδες.

Καλά, πάλι μιλούσες στο τηλέφωνο με την…;

Χρόνιο βάσανο για τον άνδρα, να βλέπει τη γυναίκα του πάνω από ένα ακουστικό να μιλάει με τις ώρες. Κι ευτυχώς που έχουμε απεριόριστες κλήσεις!!! Όμως στην πραγματικότητα, μία γυναίκα, όντας ένα super κοινωνικό ον (πολύ περισσότερο από τον άνδρα), ακόμη και από τα παλαιολιθικά χρόνια, θεωρεί απαραίτητη την ανταλλαγή απόψεων και σχολίων με άλλες γυναίκες, φίλες ή γνωστές που μπορούν να επικοινωνήσουν. Αυτού του είδους η επικοινωνία καλύπτει μία πτυχή των αναγκών των γυναικών που ο άνδρας δεν θα μπορέσει ποτέ να καλύψει όσο καλή διάθεση κι αν έχει.

Ετοιμάστηκες να βγούμε;

Μερικές φορές οι γυναίκες για να ετοιμαστούν για μια έξοδό τους, μπορεί να κάνουν λίγο παραπάνω χρόνο… Όμως, για το γυναικείο φύλο, και η προετοιμασία της εξόδου, αποτελεί μία εξίσου ευχάριστη διαδικασία με την έξοδό της με το σύντροφό της. Είναι ο χρόνος στον οποίο θα καταφέρει να κάνει τον εαυτό της ξεχωριστό και θα αφιερώσει κάθε δευτερόλεπτο σε εκείνον αποκλειστικά!

Πόνοι περιόδουΚατάλαβαΘα κοιμηθώ στον καναπέ!

Το βασανιστικότερο των προβλημάτων των γυναικών, που μάλιστα τις ακολουθεί κάθε μήνα σε όλη σχεδόν τη γόνιμη ζωή της, είναι οι πόνοι της περιόδου. Και σαν να μην φτάνει αυτό, πολλές γυναίκες πρέπει να υπομένουν και τη μουρμούρα των ανδρών που δεν τις καταλαβαίνουν, αλλά ούτε και προσπαθούν. Αυτό που ζητάει μία γυναίκα τέτοιες στιγμές είναι να την καταλαβαίνουν και να την συγχωρούν ότι κι αν λέει ή αν εκνευρίζεται.

Γιατί είπες ότι όλα είναι εντάξει, ενώ δεν το εννοούσες;

 Κάθε γυναίκα εκτός από εκπληκτική και υπέροχη είναι και μεγαλόψυχη. Όσο κι αν ο άνδρας το παίζει το ισχυρό φύλο ή εκείνος που υπερέχει, μία γυναίκα με την κατανόησή της και με την θαλπωρή της σοφίας της μπορεί να κάνει πίσω, να προσπαθεί και να βελτιώνει μία κατάσταση και να προσαρμόζει τις επιθυμίες και τα θέλω της για το γενικότερο καλό. Αυτό το έχουν οι γυναίκες!